|

Microsoft: Τέλος οι μεγάλες ενημερώσεις για τα Windows 10


Τα Windows 10 22H2 θα είναι η τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος, ανακοίνωσε η Microsoft σε ανάρτηση στο blog της την Πέμπτη.

Πλέον όλες οι εκδόσεις των Windows 10 θα υποστηρίζονται με μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας μέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2025, οπότε η Microsoft θα τερματίσει την υποστήριξη της συγκεκριμένης έκδοσης των Windows. Όπως πάντα, ορισμένες εκδόσεις στο κανάλι μακροχρόνιας εξυπηρέτησης (LTSC) της εταιρείας, θα λαμβάνουν ενημερώσεις και μετά την εν λόγω ημερομηνία λήξης της υποστήριξης.

Στο μήνυμά της, η Microsoft ενθαρρύνει τους χρήστες να μεταβούν τώρα στα Windows 11, επειδή τα Windows 10 δεν θα αποκτήσουν νέα χαρακτηριστικά.

Τώρα που τα Windows 11 βρίσκονται στην αγορά για περισσότερο από ενάμιση χρόνο, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η εταιρεία αρχίζει να κλείνει την κουρτίνα των Windows 10, ένα λειτουργικό σύστημα που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2015. Τον περασμένο Ιανουάριο, η Microsoft έκανε ένα πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, όταν σταμάτησε την πώληση downloads των Windows 10 ενώ τώρα γνωρίζουμε πότε θα λήξει επίσημα η υποστήριξη των Windows 10. 

 Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο