|

Το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι η πρώτη ελληνική σειρά που μπαίνει στο Netflix

 

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και έτσι το Netflix θα είναι ο επόμενος προορισμός της σειράς “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η σειρά η οποία μεταδίδεται από τον περασμένο μήνα από το Mega TV, αποτελείται από 9 επεισόδια και θα γίνει αρχικά διαθέσιμη στους συνδρομητές του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου με τη σχετική σελίδα να έχει ανέβει ήδη χωρίς όμως πληροφορίες. Στις αρχές του 2023, το Netflix θα κάνει διαθέσιμη τη σειρά παγκοσμίως, με περισσότερες πληροφορίες να γίνονται γνωστές λίγο πριν τη διάθεση της σειράς.

Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ακόμα ότι το Netflix έχει ήδη «παραγγείλει» τη δεύτερη σεζόν της σειράς, της οποίας θα αναλάβει την παραγωγή προκειμένου αυτή να μεταδοθεί αποκλειστικά στη συνδρομητική πλατφόρμα. 

Όπως διαβάζουμε στην επίσημη περιγραφή της σειράς, «ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…»

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο οποίος είναι ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειράς μαζί με τον Άκη Πολύζο. Στη σειρά συμμετέχουν ακόμα οι Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη και Γιάννης Τσορτέκης.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο