|

Δωρεάν πρόσβαση ακόμα 5 μηνών Apple TV+ σε όσους αγόρασαν νέα συσκευή το Φθινόπωρο του 2019

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhUNa020uavpbNzhLL1ouZMqEX239LU1IczqBShNeBtxDFUIqogr89e7IgDbcbQa4uVjIzE6RAlRqQiFbEucsgpwCb9Q0Mql9JTdxGgUNuE_9nCyRVtOw2L4nqKhxlk5iS5BOhEGQ/w358-h400/appletv%252B.jpg


Η Apple παρέχει στους συνδρομητές της Apple TV+ έως και πέντε μήνες δωρεάν υπηρεσίας, μέχρι και τον Ιούλιο του 2021. Η πεντάμηνη δωρεάν υπηρεσία έρχεται να επεκτείνει τις ετήσιες δοκιμαστικές περιόδους των ατόμων που αγόρασαν μια συσκευή από τον Σεπτέμβριο του 2019 και έχουν εγγραφεί για πρόσβαση όταν κυκλοφόρησε η TVApple TV‌ + την 1η Νοεμβρίου 2019. Υπενθυμίζεται ότι αυτό συμβαίνει για δεύτερη φορά καθώς η  apple είχε επεκτείνει μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021 τη δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία της.

Αυτοί οι πρώτοι συνδρομητές της Apple TV‌ που είχαν ελεύθερη πρόσβαση είχαν τη δυνατότητα να λήξουν τα δοκιμαστικά τους χρονικά διαστήματα στο τέλος Οκτωβρίου , αλλά η Apple σκοπεύει να παρατείνει αυτήν την ημερομηνία λήξης έως τον Ιούλιο.

Δεν είναι απολύτως σαφές γιατί η Apple αποφάσισε να επεκτείνει για δεύτερη φορά τη δωρεάν δοκιμαστική προσφορά, αλλά είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή για όσους περίμεναν να λήξουν οι συνδρομές τους στην Apple TV‌ + τον Φεβρουάριο . 


Από το print screen που βλέπεται πιο πάνω ανανέωση (έληγε 11 Φεβ. 2021) έγινε αυτόματα, χωρίς να απαιτείται καμία ενέργεια εκ μέρους του χρήστη αλλά και χωρίς να υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ενημέρωση από την Apple. 

Όσοι έχετε συνδρομή Apple TV+ παρακαλείστε να επιβεβαιώσετε τα παραπάνω με ένα απλό σχόλιο στο συγκεκριμένο post...