|

Δωρεάν πρόσβαση τριών μηνών Apple TV+ σε όσους αγόρασαν νέα συσκευή το Φθινόπωρο του 2019



Η Apple παρέχει στους συνδρομητές της Apple TV+ έως και τρεις μήνες δωρεάν υπηρεσίας μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2021. Η τρίμηνη δωρεάν υπηρεσία έρχεται να επεκτείνει τις ετήσιες δοκιμαστικές περιόδους των ατόμων που αγόρασαν μια συσκευή από τον Σεπτέμβριο του 2019 και έχουν εγγραφεί για πρόσβαση όταν κυκλοφόρησε η TVApple TV‌ + την 1η Νοεμβρίου 2019.

Αυτοί οι πρώτοι συνδρομητές της Apple TV‌ που είχαν ελεύθερη πρόσβαση είχαν τη δυνατότητα να λήξουν τα δοκιμαστικά τους χρονικά διαστήματα στο τέλος Οκτωβρίου , αλλά η Apple σκοπεύει να παρατείνει αυτήν την ημερομηνία λήξης έως τον Φεβρουάριο.

Όσοι έχουν εγγραφεί για το δωρεάν έτος κατά την κυκλοφορία πχ του iphone 11pro θα μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στο Apple TV‌ + έως τα τέλη Φεβρουαρίου, με βάση την ημερομηνία εγγραφής. Εάν έχετε εγγραφεί την 1η Νοεμβρίου 2019, για παράδειγμα, η συνδρομή σας θα παραταθεί έως την 1η Φεβρουαρίου 2021. Εάν έχετε εγγραφεί στις 15 Νοεμβρίου 2019, η συνδρομή σας θα παραταθεί έως τις 15 Φεβρουαρίου 2021.

Οι συνδρομητές που πληρώνουν για ένα ετήσιο πρόγραμμα ή ένα μηνιαίο πρόγραμμα θα πιστώνονται επίσης 4,99 $ για κάθε μήνα έως τον Φεβρουάριο. Το 9to5Mac αναφέρει ότι οι πιστώσεις που λαμβάνονται από τους συνδρομητές της Apple TV + + που πληρώνουν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οτιδήποτε από το iTunes Store ή το App Store .

Οι κάτοχοι της Apple TV‌ + που έχουν εγγραφεί για το δωρεάν έτος υπηρεσίας τους μετά από αγορά συσκευής μεταξύ Νοεμβρίου 2019 και Ιανουαρίου 2020 θα επωφεληθούν από την προσφορά που προσφέρει η Apple, με τις συνδρομές αυτές να λήγουν πλέον αργότερα από το αναμενόμενο. Όσοι έχουν εγγραφεί για δωρεάν έτος μετά τις 31 Ιανουαρίου 2020 δεν θα επωφεληθούν επειδή οι δωρεάν δοκιμές τους θα επεκταθούν ήδη πέρα ​​από τα όρια προσφοράς. Όλοι οι συνδρομητές που πληρώνουν θα λαμβάνουν μηνιαία πίστωση 4,99 $.

Δεν είναι απολύτως σαφές γιατί η Apple αποφάσισε να επεκτείνει τη δωρεάν δοκιμαστική προσφορά, αλλά θα είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή για όσους περίμεναν να λήξουν οι συνδρομές τους στην Apple TV‌ + την 1η Νοεμβρίου και ένα ωραίο μπόνους για όσους πληρώνουν για το TVApple TV‌ +. Οι μήνες συνδρομητικής υπηρεσίας μπόνους θα χρειαστούν λίγο χρόνο για να κυκλοφορήσουν και οι χρήστες ενδέχεται να μην δουν αμέσως αλλαγές στις ημερομηνίες λήξης του σχεδίου τους, αλλά οι πιστώσεις θα εφαρμοστούν αυτόματα χωρίς να απαιτείται καμία ενέργεια εκ μέρους του χρήστη.