|

Η Microsoft αποσύρει την αναβάθμιση Windows RT 8.1 λόγω προβλημάτων


Μόλις 2 ημέρες μετά την διάθεση της αναβάθμισης 8.1 για τις εκδόσεις των Windows RT 8 , η Microsoft αναγκάζεται να την αποσύρει από το Windows Store λόγω προβλημάτων που εμφανίστηκαν σε αρκετούς χρήστες μετά την αναβάθμιση.

Σύμφωνα με αναφορές μετά την ολοκλήρωση της, λόγω ενός boot configuration σφάλματος, το tablet με Windows RT 8 κάνει επανεκκίνηση και ο χρήστης βλέπει μια μπλε οθόνη με το κείμενο "Your PC needs to be repaired. The Boot Configuration Data file is missing some required information", ενώ για την αποκατάσταση της λειτουργίας του απαιτείται η χρήση ενός bootable USB recovery drive.



Η επίσημη εξήγηση της Microsoft για την απόσυρση είναι παρακάτω και ακόμα δεν είναι γνωστό το πότε και αν επανέλθει η αναβάθμιση.


Windows RT 8.1. Microsoft is investigating a situation affecting a limited number of users updating their Windows RT devices to Windows RT 8.1.

As a result, we have temporarily removed the Windows RT 8.1 update from the Windows Store.

We are working to resolve the situation as quickly as possible and apologize for any inconvenience. We will provide updates as they become available.



[via]