|

How to: Enable AnyDesk Full Control (Keyboard & Mouse ) to Android TV Box


Για όσους δεν γνωρίζουν το Anydesk, πρόκειται για μια εφαρμογή remote desktop για συσκευές Windows, Linux, MAC, Android και iOS, που σας επιτρέπει να εργάζεστε από απόσταση, από όπου και αν βρίσκεστε. 

Σήμερα θα δούμε πως μπορούμε να έχουμε Full Access σε Android TV Box, γιατί δυστυχώς από την έκδοση 6.0 και μετά για κάποιο λόγο δεν υπάρχει η παραπομπή στον αντίστοιχο σύνδεσμο της εταιρίας, με το κατάλληλο Android remote control add-on. Όταν λέμε Full access εννοούμε τον πλήρη έλεγχο του Android Box απο το PC μας χρησιμοποιώντας το ποντίκι και το πληκτρολόγιο μας.

Για να λυθεί το πρόβλημα υπάρχουν δύο τρόποι ο πρώτος είναι αν είστε από τους τυχερούς και έχετε στην κατοχή σας μια από τις παλαιότερες εκδόσεις του AnyDesk για Αndroid, πχ την 5.5.0 δεν έχετε παρά να το εγκαταστήσετε όπου μετά την πρώτη εγκατάσταση θα σας ζητηθεί να κατεβάσετε αυτόματα το κατάλληλο Αndroid remote control add-on από το server της εταιρίας. 


O Δεύτερος τρόπος είναι να κατεβάσετε απευθείας το Αdcontrol-aosp.apk και να το εγκαταστήσετε  καθώς πρόκειται για το παραπάνω Αndroid remote control add-on.

Οι επιτυχημένες δοκιμές έγιναν μέσω Windows 10 με το Beeling - GT King 4K (Android 9.0).

Για περισσότερα δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://support.anydesk.com/downloads/android-addons/adcontrol-aosp.apk