|

Αλλαγές στην Ελληνική Navigation σκηνή



Από αλλού το περιμέναμε από αλλού τελικά μας ήρθε... αλλαγές αναμένονται στον χώρο του Ελληνικού Navigation.

Συγκεκριμένα το κλείσιμο του iGO myway forum το οποίο υποστήριζε το iGO στην Ελλάδα μέχρι πρότινος, ίσως να σηματοδοτεί τις εξελίξεις... όπως θα δείτε και μόνοι σας σε αυτό το link, πριν λίγες ημέρες ένα μήνυμα έκανε την εμφάνιση του στο forum υποστήριξης των χρηστών του iGO στην Ελλάδα.

Με ένα λακωνικό μήνυμα ανακοινώνεται ότι η NavNGo ιδιοκτήτρια του iGO δημιούργησε δικό της forum και οτι στο www.naviextras.com και www.navimania.gr οι Έλληνες χρήστες θα βρουν ειδικό forum για το iGO My Way.

Μετά από αυτό και με γνώμονα ότι το navimania.gr είναι το forum που υποστηρίζει εκτός των άλλων εξ ορισμού τους χάρτες της Gi, (για όσους δεν γνωρίζουν ήταν το παλιό ngi.gr forum) κάτι μου λέει ότι πολύ σύντομα προς τέρψιν των Ελλήνων navimaniac χρηστών θα έχουμε έναν συνδυασμό που σκοτώνει.

Αυτός δεν είναι άλλος από αυτόν του εξαιρετικού iGO με το πανέμορφο GUI και των καταξιωμένων Ελληνικών χαρτών της Gi (aka NGI) όπου και με επιτυχία έχουμε δει στο υπό φάση αλλαγών Destinator.

Υπό το πρίσμα των επικείμενων αλλαγών λοιπόν, η Ελληνική Navigation σκηνή αναμένει τις εξελίξεις, για αυτό όσοι σκέφτεστε να αγοράσετε καινούρια συσκευή πλοήγησης και δεν έχετε αποφασίσει ακόμα με ποιο navigation program , θα πρέπει να περιμένετε λίγο γιατί ίσως κάποια πράγματα δεν θα είναι ίδια σε λίγο καιρό ;).