|

Κατεβάστε δωρεάν το Football Manager 2024 στο PC σας

 

Σας είχαμε προειδοποιήσει από την προηγούμενη εβδομάδα ότι το αφεντικό του Epic Games Store τρελάθηκε και χαρίζει δύο επικά δώρα. Η ώρα λοιπόν να τα αποκτήσετε ήρθε και έτσι από σήμερα χαρίζει σε όλους τους χρήστες του το Football Manager 2024, το οποίο μπορείτε να το κατεβάσετε και να το έχετε για πάντα στην ψηφιακή σας συλλογή. Δεν είναι φάρσα, καθώς πράγματι το φετινό και πιο εξελιγμένο κεφάλαιο της football managing sim σειράς παιχνιδιών των Sports Interactive και Sega, είναι διαθέσιμο προς κατέβασμα στο PC.

Μαζί με αυτό το Epic Games Store χαρίζει και δεύτερο δωρεάν παιχνίδι! Αυτό είναι το Sniper Ghost Warrior Contracts, το οποίο σας μετατρέπει σε μια one-man army πολεμική μηχανή όπου ως ελεύθερος σκοπευτής θα αναλαμβάνετε διάφορα "συμβόλαια" και αποστολές σε open-ended χάρτες, με ένα ρεαλιστικό και immersive single player campaing.

Βιαστείτε όμως και προσθέστε τα στη συλλογή σας, μέσω των links παρακάτω, καθώς η προσφορά θα ισχύει μέχρι την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στις 18:00 η ώρα Ελλάδος.

[via]