|

Star Wars: Andor έρχεται στις 21 Σεπτεμβρίου

 

Το νέο trailer για την επερχόμενη σειρά "Star Wars: Andor" κυκλοφόρησε και είναι γεμάτο δράση, αναφέροντας όμως και τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς στο Disney+ που μετατίθεται για τις 21 Σεπτεμβρίου από τα τέλη Αυγούστου όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο.

Για να αποζημιώσει τους θεατές, η Disney θα διαθέσει τη συγκεκριμένη ημέρα τα 3 από τα 12 συνολικά επεισόδια της σεζόν.

Στη νέα σειρά πρωταγωνιστεί ο Diego Luna ως Cassian Andor και αποτελεί prequel της ταινίας "Rogue One" του 2016. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Genevieve O'Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller και Fiona Shaw, ενώ ο Forest Whitaker επαναλαμβάνει το ρόλο του Saw Gerrera. Ο Luna είναι εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, την οποία δημιούργησε ο συν-σεναριογράφος του "Rogue One" Tony Gilroy, ο οποίος είναι ο σκηνοθέτης πέντε επεισοδίων της σειράς, συμπεριλαμβανομένου του πιλότου.

Ο Luna παρουσίασε το νέο τρέιλερ κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Good Morning America" του ABC, όπου μίλησε γενικότερα για τη σειρά. «Είναι μοναδική, γιατί ξέρουμε για το τι είναι ικανός να κάνει ο Cassian, αλλά θα τον συναντήσουμε όταν δεν γνωρίζει τις πραγματικές του δυνατότητες», δήλωσε ο Luna. «Θα τον συναντήσουμε όταν οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες, επειδή είναι ένας συνηθισμένος τύπος που ξαφνικά πρέπει να γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου, πρέπει να γίνει μέρος μιας κοινότητας που ανατέλλει. Βρισκόμαστε στις απαρχές μιας επανάστασης και είναι μια όμορφη ιστορία γιατί μας υπενθυμίζει τι είμαστε ικανοί να κάνουμε, τι είμαστε όλοι ικανοί να κάνουμε. Δεν υπάρχουν Τζεντάι τριγύρω - είναι οι άνθρωποι που πρέπει να πάρουν τον έλεγχο».

Η Luna προϊδέασε επίσης ότι η σειρά θα έχει περισσότερα εφέ από άλλες blockbuster παραγωγές, κάτι που βλέποντας το τελευταίο trailer ίσως δεν αποτελεί μια υπερβολική δήλωση. Γνωρίζουμε ήδη ότι το Andor θα αποτελείται συνολικά από 12 επεισόδια ενώ η Disney έχει δώσει ήδη την έγκρισή της και για μια δεύτερη σεζόν με αντίστοιχο αριθμό επεισοδίων. Αυτή θα είναι και η τελευ