|

Μπορεί το Disney Plus να μοιραστεί με την οικογένεια ή τους φίλους σας;

Ένα ερώτημα που βασανίζει όλους αυτούς που περιμένουν πως και πως το Disney+ στην Ελλάδα, μετά δε και της προχθεσινής ανακοίνωσής του περί έλευσης του στην Χώρα μας, είναι αν μπορούν να το διαμοιράσουν με γνωστούς, φίλους αλλά πρωτίστως με την οικογένειά τους .

Πώς λειτουργεί η κοινή χρήση του Disney Plus;

Όταν εγγράφεστε στο Disney Plus, ο λογαριασμός σας μπορεί να συσχετιστεί με επτά διαφορετικά προφίλ . Καλύπτοντας έτσι ένα ολόκληρο νοικοκυριό, με κάθε μέλος να έχει τις εξατομικευμένες εμπειρίες του Disney Plus. Επιπλέον, μπορείτε να μοιραστείτε τον λογαριασμό σας εκτός απο την οικογένεια σας και με φίλους. Ωστόσο, οι ταυτόχρονες ροές περιορίζονται σε τέσσερις , επομένως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν διανέμετε τα στοιχεία σύνδεσής σας.

Η Disney Plus όπως και το Netflix και τόσοι άλλοι, γνωρίζουν ότι η κοινή χρήση κωδικού πρόσβασης είναι κάτι που κάνουν πολλά μέλη τους, παρόλα αυτά το επιτρέπουν χωρίς να γνωρίζουμε τι θα συμβεί στο μέλλον.

Μπορείτε να αντιμετωπίσετε προβλήματα όταν μοιράζεστε το Disney Plus;

Πριν μπούμε στις λεπτομέρειες, ας απαντήσουμε πρώτα στην πιο καυτή ερώτησή σας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε προβλήματα με την κοινή χρήση του κωδικού πρόσβασής σας στο Disney+; Η απάντηση είναι ναι . Σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της Disney Plus , η κοινοποίηση του κωδικού πρόσβασής σας με άλλους απαγορεύεται.

Ενώ η κοινή χρήση λογαριασμών μπορεί να φαίνεται αβλαβής για τον μέσο καταναλωτή, για τις εταιρείες δεν είναι και ότι καλύτερο γιατί χάνουν χρήματα. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι η τιμή του θα κυμαίνεται μεταξύ 7.99€ έως 9,99€ ανά μήνα, ωστόσο, ο πολλαπλασιασμός αυτής της αξίας με χιλιάδες ή και εκατομμύρια συνδρομητές είναι μια σοβαρή απώλεια εσόδων.

Ως δήλωση αποποίησης ευθύνης, η εταιρεία έχει κατοχυρωμένο συμφέρον για το ποιος χρησιμοποιεί τον λογαριασμό σας και πώς. Ωστόσο, σύμφωνα με μια δήλωση του προέδρου της υπηρεσίας ροής της Disney, Michael Paul, είναι αρκετά κατανοητό ότι οι άνθρωποι μοιράζονται τους κωδικούς πρόσβασής τους με στενούς φίλους και μέλη της οικογένειάς τους. Σύμφωνα με συνέντευξη στο The Verge, η εταιρεία θα παρακολουθεί μη φυσιολογικές συνδέσεις.

Το παραπάνω σημαίνει ότι εάν δίνετε τα στοιχεία σύνδεσης του λογαριασμού σας σε πολλά άτομα με σκοπό το κέρδος ή εάν δίνετε πληροφορίες σύνδεσης σε υπερβολικά μεγάλο αριθμό θεατών, η εταιρεία μπορεί να το μάθει. Επομένως, η Disney μπορεί να λάβει μέτρα (ενδεχομένως να αποκλείσει τον λογαριασμό σας, αλλά θα μπορούσε να προχωρήσει πολύ περισσότερο ανάλογα με το τι κάνετε).

Κωδικοί σφαλμάτων Disney Plus από την κοινή χρήση

Ένα άλλο σημείο που πρέπει να καλύψουμε είναι οι κωδικοί σφαλμάτων που σχετίζονται με τη σύνδεση. Ορισμένοι κωδικοί έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα άλλοι πάλι μπορούν να κάνουν την ζωή σας δύσκολη.

Μερικοί κρίσιμοι κωδικοί που πρέπει να θυμάστε είναι οι κωδικοί σφάλματος 5, 7, 8, 9 και 14. Όλοι αυτοί έχουν να κάνουν με τα στοιχεία σύνδεσής σας. Έχετε εισαγάγει λάθος χαρακτήρες στα πεδία email / password ή υπάρχει πρόβλημα πληρωμής. Ακόμα ένας σημαντικός κωδικός είναι ο Κωδικός Σφάλματος 13, που σημαίνει ότι το επιτρεπόμενο όριο των επιτρεπόμενων συσκευών ξεπεράσθηκε με αποτέλεσμα να μην έχετε πρόσβαση.

Ο χειρότερος κωδικός σφάλματος από όλους όμως είναι ο 86. Σημαίνει ότι ο λογαριασμός σας έχει αποκλειστεί. Πρέπει να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της Disney Plus, επειδή ο λογαριασμός σας θα μπορούσε να έχει παραβιαστεί. Ο κωδικός σφάλματος 87 αναφέρεται επίσης σε πρόβλημα σύνδεσης και κωδικού πρόσβασης, και πιθανότατα θα πρέπει να αποσυνδεθείτε και να συνδεθείτε ξανά.

Η Disney Plus προσφέρει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων;

Όχι. Όταν δίνετε σε άλλον χρήστη τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας, μπορεί να συνδεθεί στο λογαριασμό σας χωρίς να παρακάμψει πρόσθετα πρωτόκολλα ασφαλείας. Ωστόσο, εάν κάποιος απέκτησε παράνομα πρόσβαση στα στοιχεία σύνδεσής σας, αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα.