|

Πρεμιέρα για την ΕΟΝ TV - Η νέα πλατφόρμα της Nova

 

Με ένα διπλό στοίχημα να παράσχει ποιοτικές υπηρεσίες τηλεόρασης σε προσιτή τιμή ώστε παράλληλα να συμβάλλει και στην καταπολέμηση του φαινομένου της πειρατείας, η Nova εγκαινίασε σήμερα Τρίτη τη νέα πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης ΕΟΝ με αποκλειστικό premium κινηματογραφικό και αθλητικό περιεχόμενο και όλα τα ελεύθερα κανάλια στο βασικό πρόγραμμα με χρέωση 10 ευρώ. Για το συνδυαστικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες της EON, με γρήγορες ταχύτητες FIBER internet, σταθερή τηλεφωνία και premium τηλεοπτικό περιεχόμενο η συνδρομή ανέρχεται σε 30 ευρώ.

Με την έναρξη της EON TV θα καταργηθεί σταδιακά και η υπηρεσία Nova Go αλλά επί του παρόντος οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα να διατηρήσουν τις δορυφορικές τους συνδέσεις.

Τα προγράμματα

Η πλατφόρμα EON ξεκινά με ένα βασικό πρόγραμμα στα 10 ευρώ που περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες και το περιεχόμενο, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται κινηματογραφικό και αθλητικό περιεχόμενο.

Επιπλέον, τα προγράμματα EON περιλαμβάνουν το EON+ με premium περιεχόμενο και γρήγορο FIBER internet με 30 ευρώ. Για τους λάτρεις των σπορ, υπάρχουν δύο διαθέσιμα προγράμματα: το EON+ στα 23 ευρώ και το EON+ Fiber 100 στα 43 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι όλοι οι συνδρομητές τηλεόρασης της Nova μπορούν ήδη να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το EON από τώρα, καθώς περιλαμβάνεται στα προγράμματα τους μέσω της εφαρμογής EON app ή μέσω της ιστοσελίδας eon.tv.

[via]