|

Xαρακτηριστικό έκπληξη από το Norton 360 επιτρέπει το Cryptocurrency Mining

 


Το NortonLifeLock δίνει την δυνατότητα εξόρυξης κρυπτονομισμάτων για χρήστες της πλατφόρμας προστασίας από ιούς Norton 360 .

Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη , το NortonLifeLock έρχεται με ενα νέο χαρακτηριστικό, το Norton Crypto.

Το Norton Crypto έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες να "εξορύσσουν με ασφάλεια και εύκολια" Στα αρχικά στάδια, οι χρήστες μπορούν να κάνουν mining μόνο για Ethereum (ETH).

Το λογισμικό εξόρυξης αξιοποιεί τις δυνατότητες της CPU και της κάρτας γραφικών ενός υπολογιστή για την απόκτηση κρυπτονομισμάτων που κυμαίνονται από ETH έως Monero (XMR). Ωστόσο, για να γίνει αυτό, το NortonLifeLock λέει ότι οι χρήστες ενδέχεται να χρειαστεί να απενεργοποιήσουν την προστασία από ιούς - ενδεχομένως περιλαμβανόμενου και του ίδιου του Norton 360 - με ότι αυτο συνεπάγεται για την ασφάλεια των συστημάτων τους.

Για να προωθήσει τη νέα δυνατότητα, η NortonLifeLock ισχυρίζεται ότι το Norton Crypto θα προστατεύσει από αυτές τις παγίδες αποθηκεύοντας νομίσματα σε ένα πορτοφόλι που βασίζεται στο σύννεφο, το Norton Crypto Wallet.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας είπε στο The Verge ότι θα δίνεται η δυνατότητα να «τραβήξεις χρήματα στο Coinbase», κάτι που υποδηλώνει ότι οι χρήστες του Norton Crypto μπορεί επίσης να χρειαστεί να εγγραφούν για λογαριασμό στην πλατφόρμα συναλλαγών - εκτός εάν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές ανταλλαγές ή μέσα μεταφοράς των συναλλαγών.

"Είμαστε περήφανοι που είμαστε η πρώτη εταιρεία Cyber ​​Safety για τους καταναλωτές που προσφέρουμε τη δυνατότητα σε κάποιους να μετατρέψουν με ασφάλεια και ευκολία τον χρόνο αδράνειας των υπολογιστών τους σε μια ευκαιρία για να κερδίσουν σε ψηφιακό νόμισμα", σχολίασε ο Gagan Singh, επικεφαλής του προϊόντος NortonLifeLock.