|

Digea: Ενημέρωση για το switch off



Με ενημερωτικό μήνυμα που θα αρχίσει να μεταδίδεται από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας, θα ξεκινήσει η ενημέρωση σχετικά με το αναλογικό switch off, στον Υμηττό, της 20ης Ιουλίου 2012.

Οι δράσεις για την ενημέρωση του κοινού σύμφωνα με όσα είπε σε συνέντευξη Τύπου, ο διευθύνων σύμβουλος της Digea Γιώργος Μαθιός, περιλαμβάνουν:

Την προβολή του παρακάτω τηλεοπτικού μηνύματος στη διάρκεια ροής των τηλεοπτικών προγραμμάτων, ενημερωτικά ρεπορτάζ σε διάφορες εκπομπές και ζώνες ειδήσεων.
« Προσοχή! Το συγκεκριμένο κανάλι στις 20 Ιουλίου 2012 θα σταματήσει να εκπέμπει αναλογικά από το κέντρο εκπομπής του Υμηττού. Για να συνεχίσετε να παρακολουθείτε το αγαπημένο σας κανάλι θα χρειαστεί να διαθέτετε τηλεόραση ή αποκωδικοποιητή MPEG4 και να συντονιστείτε στη συχνότητα ....... (εκπομπή από Υμηττό). Πληροφορίες στο www.digea.gr»
Ενημερωτικό φυλλάδιο που θα διανεμηθεί σε περίπου 1.1 εκατομμύρια αντίτυπα με χρήσιμες πληροφορίες που αποτυπώνουν το πώς θα διαμορφώνεται η κάλυψη από τα Κέντρα Εκπομπής Υμηττού και Πάρνηθας μετά τις 20 Ιουλίου.

Ενημερωτικές επιστολές προς ενδιαφερόμενες οργανώσεις (οργανώσεις ξενοδόχων, εισαγωγείς αυτοκινήτων) για να προετοιμαστούν για το αναλογικό switch off στον Υμηττό.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.