|

Flash Update τερματίζει τον Firefox



Το προσπαθούν οι άνθρωποι της Adobe αλλά δεν έχουν καταφέρει ακόμη να διορθώσουν ενα bug στο τελευταίο update τους το οποίο και δεν επιτρέπει σε αρκετούς χρήστες του Firefox να παρακολουθήσουν βίντεο τύπου Flash.

Συγκεκριμένα μια ενημέρωση του Flash Player, που χρησιμοποιείται από πολλά sites όπως το YouTube, προκαλεί πρόβλημα με αποτέλεσμα την κατάρρευση της εφαρμογής.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα το αντιμετωπίζουν οι χρήστες του Firefox με λειτουργικά Windows Vista και Windows 7 καθώς με Linux όλα δείχνουν να παίζουν μια χαρά.

Σε μια δήλωση της η Mozilla είπε: "H Adobe και η Mozilla εργάζονται από κοινού για να βρεθεί και να λυθεί το πρόβλημα. Στο μεταξύ, οι χρήστες του Firefox που αντιμετωπίζουν προβλήματα θα πρέπει να δοκιμάσουν κάποιες "παρακαμπτηρίους" που περιγράφονται σε άρθρο στο τμήμα βοήθειας". Ανάμεσα στις προτεινόμενες λύσεις, είναι και η "υποβάθμιση" του Flash Player στην προηγούμενη έκδοση.

Η ενημέρωση για τον Flash Player βγήκε στις 8 Ιουνίου και κανένας άλλος browser ή λειτουργικό σύστημα δεν φαίνεται να έχουν επηρεαστεί από αυτό το πρόβλημα.

[via]