|

Αντιδράστε στο ACTA



Οι αντιδράσεις των Ευρωπαίων καταναλωτών για τα νέα μέτρα που προσπαθούν να περάσουν οι πολυεθνικές έχουν ήδη αρχίσει να εντείνονται, αφού πολλές χώρες υπέγραψαν ήδη το νέο νομοσχέδιο.

Συγκεκριμένα, μία ειδική ηλεκτρονική διαδικασία συλλογής υπογραφών έχει φτάσει ήδη στα επίπεδα των 1.750.000 συμμετεχόντων με τον αριθμό να αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω μέσα στις επόμενες ημέρες.

Την Κυριακή πάνω από 2000 άτομα παρέλασαν στη Σλοβενία δηλώνοντας την αντίθεσή τους στο ACTA, ενώ στις 11 Φεβρουαρίου αναμένονται αντιδράσεις και σε άλλες περιοχές της ηπείρου μας.

Όπως σημειώνει το BBC, ήδη πάνω από 10 περιπτώσεις ηλεκτρονικών επιθέσεων σε κυβερνητικές οργανώσεις έχουν καταγραφεί, ενώ περαιτέρω κινητοποίηση δε θα πρέπει να θεωρείται απίθανη.

Πραγματικά τι να πει κανείς για την επιλογή της Ελληνικής Κυβέρνησης που έσπευσε να υπογράψει αυτή την συνθήκη .... είναι ηλίου φαεινότερον ότι αυτή την στιγμή το Ίντερνετ και η ελευθερία που αυτό πρεσβεύει είναι το όπιο του Ελληνικού λαού στην κατρακύλα της χώρας, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Τώρα με τι μυαλό υπέγραψαν σε μια τόσο δύσκολη χρονική στιγμή, μια συνθήκη που στερεί στον Ελληνικό Λαό το τελευταίο ίχνος ελευθερίας, πυροδοτώντας μάλιστα νέες αντιδράσεις, δείχνει πόσο μυαλό κουβαλάνε αυτοί που μας κυβερνούν.

Για περισσότερα, καθώς και για την συλλογή υπογραφών κατά της συνθήκης, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο.

[via]