|

Κυκλοφόρησε: iOS 5.0.1 Untethered Jailbreak



Ευχάριστα είναι τα νέα για όσους iUsers ανέμεναν υπομονετικά το Untethered Jailbreak του iOS 5.0.1.

Συγκεκριμένα ο pod2g δημιούργησε ένα καταπληκτικό δώρο για τους λάτρεις της iOS – ένα untethered 5.0.1 jailbreak για non-A5 συσκευές (δηλαδή εκτός iPhone 4s και iPad2).

Το untether του pod2g περιλαμβάνει δυο διαφορετικά exploits και μερικά άλλα «κόλπα» - και εφόσον υιοθέτησε την στάση του comex ο οποίος τα έκανε όλα μόνος του σχεδόν, καταλαβαίνετε το πόση δουλειά είχε τους τελευταίους μήνες!

Πριν μερικές μέρες, ο pod2g έδωσε το untether και στην iPhone Dev Team και στην Chronic DevTeam. Το ενσωματώσανε στο redsn0w 0.9.10 και PwnageTool, και η Chronic DevTeam το έβαλε σε ένα πακέτο στη Cydia (το ίδιο σετ exploits είναι και στα τρία).

O Pod2g τώρα ψάχνει για έναν τρόπο να ενσωματώσει αυτό το jailbreak και για τις συσκευές με Α5 (iphone 4s, Ipad 2). Επειδή αυτές οι συσκευές ΔΕΝ μπορούν να χρησιμοποιήσουν το limera1n exploit του Geohot για να περαστεί το untether, χρειάζονται κάποια exploits παραπάνω απο αυτά που χρησιμοποιήθηκαν για το untether των άλλων συσκευών.

Εφόσον λοιπόν η συσκευή σας πληροί τις προδιαγραφές, μπορείτε να κατεβάστε το νέο redsn0w 0.9.10b1 από το παρακάτω link .

Για περισσότερα δεν έχετε παρά να ανατρέξετε στον παρακάτω οδηγό από το πάντα ενημερωμένο iPhoneHellas.