|

Unsubscriber: Απαλλαγείτε από ενοχλητικά newsletters




Σε καθημερινή βάση, η θυρίδα του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου βομβαρδίζεται κυριολεκτικά με ένα διόλου ευκαταφρόνητο πλήθος μηνυμάτων από newsletters και ενημερώσεις που είναι πολύ δύσκολο να παρακολουθήσει κανείς.

Η λύση στο πρόβλημα αυτό έρχεται από την εφαρμογή του Unsubscriber, η οποία λειτουργεί με διάφορες υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και λειτουργεί τόσο για το desktop σύστημά μας όσο και για το κινητό μας τηλέφωνο.

Στην ουσία, τοποθετεί όλα τα newsletters στα οποία είστε εγγεγραμμένοι σε μία λίστα, με σκοπό να διαχειριστείτε όλες αυτές τις συνδρομές σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε sign up στην υπηρεσία στο my.otherinbox.com και από εκεί να δηλώσετε σε ποιον λογαριασμό θέλετε να ενεργοποιηθεί. Μπορείτε να δηλώσετε όχι μόνο τους Google λογαριασμούς σας, αλλά και εκείνους που έχετε στο Yahoo, το Outlook και το iCloud. Σε κάθε περίπτωση, θα δημιουργηθεί στο inbox σας ένας φάκελος Unsubscribe, στον οποίο θα μπορείτε να μετακινήσετε τα mails που δεν θέλετε να λαμβάνετε. Έτσι, τα mails από αυτές τις υπηρεσίες θα σταματήσουν σταδιακά να σας ενοχλούν.

Από το Web εργαλείο μπορείτε να καθορίσετε σε ποια newsletters θέλετε να διαγραφείτε, επιλέγοντάς τα αναλόγως. Την ίδια διαδικασία θα μπορείτε να εκτελέσετε και από το smartphone σας, μετακινώντας τα emails που δεν επιθυμείτε στον φάκελο Unsubscribe. Το πλεονέκτημα της υπηρεσίας έναντι του απλού κλικ στον σύνδεσμο “Unsubscribe” που περιλαμβάνεται στα newsletters, είναι ότι η υπηρεσία θα αναλάβει να σας απαλλάξει και από ό,τι σας ζητηθεί για να απoεγγραφείτε, όπως π.χ. τα ερωτηματολόγια που συνήθως ακολουθούν.

[via]