|

Download: Google Play Store 4.1.6


Μια ακόμη έκδοση του Google Play για Android είναι έτοιμη προς κυκλοφορία εν όψη του Google I/O, όπου και έφτασε αισίως στην version 4.1.6.
Προσπαθώντας οι άνθρωποι της Google να κρατήσουν όσο γίνεται πιο καθαρό το ήδη ταχύτερο interface του Google Play, έχουν επέμβει ελάχιστα στο οπτικό κομμάτι του, αλλάζοντας προς το καλύτερο το κουμπί αναζήτησης και το λεκτικό της λίστας επιθυμιών (wishlist), όπου πλέον έχουμε πιο συνεκτικό κείμενο με πιο καλαίσθητα και λειτουργικά κουμπιά Ανοίγματος και Κατάργησης εγκατάστασης.

Τι νέο έχει το Google Play 4.1.6


Screenshot_2013-05-15-07-07-33

Σε σχέση με το προηγούμενο Google Play δεν θα δείτε χτυπητές αλλαγές και κάποιοι πιθανώς να μην τις καταλάβετε καθόλου.Το να μεγαλώσουν λίγο το κουμπιά ή να στρογγυλέψουν οι άκρες, ή ακόμα και το να αλλάξουν το κεφαλαίο γράμματος του "My Wishlist" σε "My wishlist" δεν λέει τίποτα στον μέσο χρήστη και σίγουρα δεν είναι λόγος να μας κάνει να πανηγυρίζουμε κιόλας.

Screenshot from 2013-05-15 08:16:57

Οι μόνες αλλαγές που αξίζουν είναι ότι από εδώ και στο εξής σε περίπτωση που υπάρχει μια μεγάλη ενημέρωση εφαρμογής (όπως πχ η σημερινή ενημέρωση του Mozilla Firefox 21.0 μεγέθους 23ΜΒ) και είμαστε εκτός σύνδεσης WiFi, θα λαμβάνουμε προειδοποίηση για αυτήν έτσι ώστε να μην έχουμε άσκοπες χρεώσεις δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Screenshot from 2013-05-15 08:17:13

Επίσης ακόμα μια αλλαγή ουσίας που έγινε και προσμετράται στα θετικά της νέας έκδοσης είναι ότι πλέον υπάρχει διαθέσιμο το κουμπί Ενημέρωση Όλων (Update All) σε περίπτωση που υπάρχουν διαθέσιμες αναβαθμίσεις εγκατεστημένων εφαρμογών, αποτέλεσμα αυτού είναι πλέον να μην χρειάζεται κάθε φορά ξεχωριστά, να πατάτε σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά για την λήψη μιας ενημέρωσης.

Λήψη

appleacher_640x360

Προσοχή: Προς το παρών η συγκεκριμένη έκδοση δόθηκε στις ΗΠΑ, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την χώρα μας όσο αφορά το διαφημιστικό περιεχόμενο. Το APK, που διέρρευσε στο διαδίκτυο μέσω της αποστολής του στο Αndroid Police και θα κατεβάσετε παρακάτω, φέρει την ψηφιακή υπογραφή της Google όπου η κρυπτογράφηση αυτής εγγυάται ότι το αρχείο είναι ασφαλές προς εγκατάσταση και δεν έχει αλλοιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Το μόνο που χρειάζεται για να το εγκαταστήσετε είναι να διαθέτετε συσκευή που τρέχει Android 2.2 (Froyo) και άνω.

DOWNLOAD: com.android.vending-4.1.6.apk 5.75 MB (6.036.474 bytes)

MIRROR