|

Convert Linksys WAG54G V2 AnnexB to AnnexA Firmware



Πολλοί είναι οι χρήστες ADSL που για οικονομικούς κυρίως λόγους "έφυγαν" από την τεχνολογία ISDN (Annex-B) και τους έμειναν αμανάτι τα router τους ,καθώς πολλά από αυτά δεν μπορούν να δουλέψουν σε PSTN (Annex-Α) γραμμές .

Έτσι λοιπόν με δεδομένο ότι όλα είναι θέμα firmware, ασχολήθηκα εχθές με το ξεχασμένο Linksys WAG54G V2 AnnexB (ISDN), του φίλου και αδελφού Δημήτρη.

Με πλήθος χρόνου λοιπόν και αρκετή όρεξη για ρίσκο, πάτησα πάνω στις οδηγίες ενός άλλου οδηγού που μπορείτε να βρείτε εδώ και μετά από αρκετούς πειραματισμούς και διορθώσεις, κατάφερα να αλλάξω το WAG54G V2 AnnexB σε AnnexA (PSTN), "πειράζοντας" το αρχικό firmware του WAG54GV2-UK_AnnexA_ETSI_v1.01.15_000.



Όπως βλέπεται και στο παραπάνω snapshot (click επάνω του για μεγέθυνση) όλα δείχνουν να παίζουν σωστά, το router δέχτηκε το firmware κανονικά χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς προβλήματα, ο δε συγχρονισμός στην PSTN γραμμή έγινε κανονικά όπου και εμφάνισε όλα τα στοιχεία της γραμμής χωρίς πρόβλημα.

Όποιος λοιπόν έχει το παραπάνω routeraki της Linksys και θέλει να το δοκιμάσει ας το κατεβάσει από εδώ και ας μας γράψει τις εντυπώσεις του.

Φυσικά το update firmware γίνεται πάντα με δική σας πρωτοβουλία και σε καμία περίπτωση δεν φέρω ευθύνη για τυχών βλάβη του εξοπλισμού σας...

Download: WAG54G V2 AnnexB to AnnexA Firmware by MinOtaVrS

[via]
.