|

Google Wave: Διαθέσιμες Προσκλήσεις



Το MinOtaVrS blog έχει στην διάθεσή του πέντε προσκλήσεις για το Google Wave, oι πέντε πρώτοι που θα απαντήσουν στα comments αυτού του post θα κερδίσουν από μία πρόσκληση.

Για όσους δεν γνωρίζουν το Google Wave είναι ένα πολυχρηστικό εργαλείο που μοιάζει με client εφαρμογή, καθώς συμπεριφέρεται όπως εξελιγμένες υπηρεσίες e-mail, δουλεύει ως Instant Messenger, κάνει collaboration, file & photo sharing, παίζει σε iPhones, PPC & Android Phones και προσδοκά να γίνει μια από τις καλύτερες εφαρμογές συνεργασιών σε πραγματικό χρόνο.

Αυτό όμως που κάνει ξεχωριστή την υπηρεσία αυτή είναι, ότι όλα τα παραπάνω που αναφέραμε, είναι δυνατό να αλλαχθούν ή να διαγραφούν ανά πάσα στιγμή από τον οποιονδήποτε συμμετέχοντα, καθώς δεν υπάρχει η έννοια της ιδιοκτησίας επάνω στην οποιαδήποτε πληροφορία.

Μην ξεγελιέστε όμως από αυτό, οι άνθρωποι της google έχουν φροντίσει να υπάρχει η λειτουργία playback, η οποία και δίνει την δυνατότητα αναίρεσης των όποιων αλλαγών ή διαγραφών που έγιναν.

Όπως και να έχει, αν θέλετε να γνωρίσετε το Google Wave από κοντά δεν έχετε παρά να κάνετε ένα σχόλιο και οι 5 πρώτοι (ίσως και περισσότεροι) να πάρετε μια πρόσκληση για αυτό.