|

Review: WolfNCU Navibox Skinning



Το ότι ξεκλείδωσα το NaviBox από την πρώτη κιόλας ημέρα που το είχα στα χέρια μου σας το είχα γράψει και το γνωρίζετε ήδη, μετά από μια εβδομάδα λοιπόν και όπως σας είχα υποσχεθεί και στο σχετικό video κατόρθωσα να του αλλάξω το κεντρικό μενού και να του προσθέσω ένα πλήθος από εφαρμογές όπως Navigation Software, Games, Applications και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους σας.

Υπεύθυνο για αυτό ήταν το Κορεάτικο Wolf NCU ένα application για winCE το οποίο μετατρέπει το Navibox σε κανονικότατο Carputer. Η παραμετροποίηση, οι ρυθμίσεις και οι μόντες που μπορείτε να κάνετε με αυτό είναι πάρα πολλές (μέχρι και κοντέρ δικό του έχει) και με την συνεχή υποστήριξη σε skinz από ομάδες όπως η naver newskinz το κάνουν το #1 στα carputer modifications.

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια δείτε το σχετικό review που σας ανέβασα στο youtube και τα ξαναλέμε....


WolfNCU on the road

Τέλος οφείλω ένα τεράστιο RESPECT στον φίλο μου τον Γιάννη ibiza2003 aka VWGOLF 5 για την σημαντική βοήθεια και την πληρωμένη γνώση που μου έδωσε έτσι ώστε αυτό το project να γίνει πραγματικότητα... και πάλι σε ευχαριστώ πάρα πολύ bro και να περνάς καλά .