|

Mio + Navman+ ? = Moov

Η Mio Technology Corporation λανσάρει την τελευταία σειρά συσκευών πλοήγησης, καθώς και ένα καινοτομικό πακέτο υπηρεσιών, με το όνομα MioMore.Η νέα σειρά “Moov” είναι το πρώτο λανσάρισμα μετά τη συγχώνευση της εταιρείας Mio με τη Navman, και περιλαμβάνει προϊόντα βασισμένα στην εξελιγμένη τεχνολογία GPS της Mio και στο καλύτερο λογισμικό από τη Navman. Η σειρά Moov περιλαμβάνει ένα μοναδικό συνδυασμό νέων χαρακτηριστικών, που θα κάνουν την πλοήγηση πραγματική απόλαυση.

Τα νέα Moov διαθέτουν, επίσης, ενσωματωμένο το νέο λογισμικό MioMap 2008 από τη Navman. Είναι γρήγορο, απλό και πρακτικό. Διαθέτει ανανεωμένα γραφικά και είναι φιλικό προς τον χρήστη για την άνετη πλοήγηση στα μενού, την απλή εισαγωγή των διευθύνσεων και την εύκολη αναζήτηση σημείων ενδιαφέροντος.

Επιπλέον, η νέα σειρά της Mio παρουσιάζει τη νέα τεχνολογία SiRFInstantFixII, η οποία προβλέπει που θα βρίσκονται οι δορυφόροι κατά την εκκίνηση και έτσι η λήψη του σήματος γίνεται μόλις σε 5 δευτερόλεπτα, επιτρέποντας στον χρήστη να αρχίσει την πλοήγησή του αμέσως μόλις αρχίσει το ταξίδι του.

Ακόμα στα νέα αυτά χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται το NavPix και το νέο πακέτο υπηρεσιών MioMoretm για τον υπολογιστή. Το NavPix, η πλοήγηση με φωτογραφίες, επιτρέπει στους χρήστες να πλοηγούνται με φωτογραφίες, οι οποίες διαθέτουν ακριβείς συντεταγμένες και έτσι ο χρήστης μπορεί να πλοηγηθεί απ’ ευθείας ώς το σημείο στο οποίο τραβήχτηκε αρχικά η φωτογραφία. Ακόμα το MioMore software δίνει πρόσβαση σε χιλιάδες φωτογραφίες από μέρη, κτήρια και τοποθεσίες μέσω του Flickr και του NavPix website δωρεάν.

Διαθέσιμα από τις αρχές του Ιουλίου θα είναι στα καταστήματα τα Moov 200 και Moov 330 με ενσωματωμένους τους χάρτες της Ελλάδας, ενώ σύντομα θα διατεθούν το Moov 330, με χάρτες της Ανατολικής Ευρώπης, και το Moov 360, με χάρτες όλης της Ευρώπης.

[via]