|

Τεστάρωντας το COSMOTE Internet On The Go 5GB




Είχα την τύχη να τεστάρω στον υπολογιστή μου μια σύνδεση COSMOTE Internet On The Go 5GB που κάνει χρήση της τεχνολογίας HSDPA με ταχύτητες έως τα 7,2 Mbps και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές.

Τα Windows XP δεν δυσκολεύθηκαν καθόλου να το δουν και μέσα από το εύχρηστο interface του USB Stick HSPA/3G/2G η εγκατάσταση ήταν παιχνιδάκι και έγινε απροβλημάτιστα.

Έχοντας σήμα στο Full το Download κλείδωσε στα 1700 kb/s και το Upload στα 350 kb/s, μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει lag και αν μη τι άλλο η σύνδεση δείχνει να είναι σταθερή και αξιόπιστη.

Στην προσπάθεια μου όμως στο να δοκιμάσω το USB Stick HSPA/3G/2G με το USB καλώδιο που παρέχεται στην συσκευασία του, διαπίστωσα ότι υπήρχε πρόβλημα, με αποτέλεσμα να έχω συχνά Disconnects κάτι το οποίο δεν συνέβαινε σε καμία περίπτωση όταν το USB Stick ήταν "καρφωμένο" από μόνο του στην θύρα, χωρίς την χρήση καλωδίου USB.

Όσοι θέλουν περισσότερες πληροφορίες για το COSMOTE Internet On The Go και τα προγράμματα συμβολαίου μπορούν να επισκεφθούν τον παρακάτω σύνδεσμο.