|

To Service pack 3 απογειώνει τα Windows XP



Η
SP3 beta αυξάνει κατά 10% τις επιδόσεις των Windows XP !

Σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις της εταιρείας λογισμικού Devil Mountain Software, που πριν μία βδομάδα περίπου ανακοίνωσε ότι το SP1 για Vista, δεν θα αυξήσει τις επιδόσεις των Vista, η δοκιμαστική έκδοση του τρίτου διορθωτικού πακέτου για τα Windows XP πρόκειται να αυξήσει τις επιδόσεις και την ταχύτητα του κατά 10 περίπου τοις εκατό. Να πούμε εδώ ότι το beta SP3 έχει δοθεί σε 15.000 testers.

Για να φτάσει στο συμπέρασμα αυτό η Devil Mountain Software έτρεξε το OfficeBench suite benchmark σε ένα laptop «φορτωμένο» με MS Office 2007, επεξεργαστή 2.0GHz Intel Core 2 Duo και 1GB μνήμη RAM. Επιπλέον και σύμφωνα πάντα με το ίδιο Office Benchmark, οι επιδόσεις αυτές είναι καλύτερες και από αυτές που σημείωσε το Vista SP1!

Η Microsoft πάντως πρόλαβε να δικαιολογήσει τις επιδόσεις του Vista SP1 μέσω εκπροσώπου της που υποστήριξε ότι η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός του SP1 είναι σε εξέλιξη κάτι που του δίνει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Οι πρώτες εντυπώσεις λοιπόν δεν πρέπει να «θάψουν» την προσπάθεια που γίνεται για την διόρθωση των προβλημάτων και την αύξηση των επιδόσεων του όχι και τόσο επιτυχημένου εμπορικά λειτουργικού της Microsoft.

[via]