|

H σελίδα του Trump έγινε Defaced από Hackers


Το κυρίως θέμα του defaced ήταν οτι ο Τραμπ έχει «εγκληματική εμπλοκή» με χειραγώγηση εκλογών και ότι συμμετείχε στη δημιουργία του κοροναϊού.

Το Donaldjtrump.com επανήλθε μετά από μισή ώρα το βράδυ της Τρίτης. Ο εκπρόσωπος της εκστρατείας Trump, Tim Murtaugh, εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας ότι  "συνεργαζόμαστε με τις αρχές επιβολής του νόμου για να διερευνήσουμε την πηγή της επίθεσης. Δεν υπήρχε έκθεση σε ευαίσθητα δεδομένα επειδή κανένα από αυτά δεν είναι πραγματικά αποθηκευμένο στον ιστότοπο. Ο ιστότοπος έχει αποκατασταθεί "

Ο ιστότοπος κατά τη διάρκεια της αντικατάστασής του είχε λογότυπα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και του FBI με ένα  μήνυμα που έλεγε:

Αυτός ο ιστότοπος κατασχέθηκε

Έχοντας γεμίσει ο κόσμος από ψεύτικες ειδήσεις για τον πρόεδρο Donald J Trump είναι καιρός οι πολίτες των ΗΠΑ να γνωρίσουν την αλήθεια.

Μετά από παραβίαση πολλών συσκευών συγγενών και φίλων υπάρχουν στοιχεία από μυστικές συνομιλίες αυστηρά διαβαθμισμένες που αποδεικνύουν ότι το Trump-gov εμπλέκεται στην κατασκευή του κοροναϊού.

Αποδεικνύοντας έτσι την εγκληματική του συμμετοχή και συνεργασία με ξένους παράγοντες χειραγωγώντας δε τις εκλογές του 2020.

Cryptocurrency scam

Στη συνέχεια, το μήνυμα ζήταγε από τους ανθρώπους να ψηφίσουν, κατά μία έννοια, δίνοντας χρήματα με τη μορφή monero, μιας εναλλακτικής λύσης του Bitcoin, συνεχίζοντας... 

Σήμερα είναι η μέρα που ολόκληρος ο κόσμος μπορεί να αποφασίσει αν θέλει να μάθει αυτήν την αλήθεια ή όχι.

Μετά την προθεσμία τα συγκεντρωμένα χρήματα θα δοθούν σύμφωνα με τη βούληση του κόσμου.
Ο δημοσιογράφος Gabriel Lorenzo Greschler συνέλαβε στιγμιότυπα οθόνης και βίντεο της ιστοσελίδας, και τα κοινοποίησε στο Twitter.