|

Netflix: Δόθηκε το τρέιλερ της 4ης σεζόν του Stranger Things

https://youtu.be/oB2GYwbIAlM

Το τρέιλερ της 4ης σεζόν της σειράς του Netflix, Stranger Τhings, κυκλοφόρησε το απόγευμα της Παρασκευής και ήδη έχει γίνει viral. Εχει τίτλο "από τη Ρωσία με αγάπη" και διαρκεί 50 δευτερόλεπτα.
Στο τελευταίο επεισόδιο της προηγούμενης σεζόν ο Jim Hopper βρέθηκε εγκλωβισμένος στις υπόγειες εγκαταστάσεις των Ρώσων που βρίσκονταν κάτω από το εμπορικό κέντρο στην Αμερικάνικη κωμόπολη και θυσιάστηκε για να κλείσει την πύλη που είχε δημιουργήσει το κατασκεύασμα τους μεταξύ του πραγματικού κόσμου και της άλλης διάστασης Upside Down.
Οι δημιουργοί της σειράς Matt και Ross Duffer έγραψαν στην ανακοίνωση τους:
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιβεβαιώνουμε επισήμως ότι η παραγωγή για το «Stranger Things 4» έχει ήδη ξεκινήσει - και είμαστε ακόμα πιο ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την επιστροφή του Hopper,  παρόλο που τα πράγματα δεν είναι όλα καλά για τον Αμερικανό, καθώς βρίσκεται αιχμάλωτος μακριά από το σπίτι του, στην χιονισμένη πεδιάδα της Kamchatka, όπου θα αντιμετωπίσει κινδύνους τόσο ανθρώπινους... όσο και άλλους. Εν τω μεταξύ, στην Αμερική, μία νέα τρομακτική απειλή κάνει την εμφάνιση της, κάτι που βρισκόταν θαμμένο εδώ και πολύ καιρό, κάτι που συνδέει τα πάντα μεταξύ τους. Η 4η σεζόν έχει αρχίσει να παίρνει μορφή και θα είναι η μεγαλύτερη και η πιο τρομακτική σεζόν, ανυπομονούμε για να δείτε περισσότερα όλοι σας. Στο μεταξύ, προσευχηθείτε για τον Αμερικανό».
Το Netflix δεν έχει ακόμα ανακοινώσει πότε θα ξεκινήσει την προβολή της 4ης σεζόν της σειράς Stranger Things. Λογικά την περιμένουμε μέσα στο δεύτερο μισό του 2020 ή στις αρχές του 2021.

[via]