https://www.youtube.com/watch?v=ibbE6UvLDFY&feature=youtu.be

Η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του Τhe Witcher (Ο Γητευτής) στο Netflix έχει ξεκινήσει και η streaming υπηρεσία αποφάσισε να μας προετοιμάσει για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα δίνοντας στη δημοσιότητα το τελικό τρέιλερ το οποίο μας δίνει μια γεύση από τις επικές μάχες που θα παρακολουθήσουμε.

Θυμίζουμε ότι η νέα σειρά έχει ως πρωταγωνιστή τον Χένρι Καβίλ, στο ρόλο του Γκέραλτ της Ρίβια, ο οποίος κυνηγάει τέρατα σε έναν κόσμο που κυριαρχεί το χάος και το σκότος και ονομάζεται «Η Ήπειρος».

Στη σειρά εμφανίζεται επίσης μία ισχυρή μάγισσα και μία πριγκίπισσα, τι οποίες υποδύονται η Άνια Σαλότρα και η Φρέγια Άλλαν αντίστοιχα, για να πολεμήσουν τους δυσδιάστατους δαίμονες.

Σύμφωνα με το Netflix η επίσημη σύνοψη της σειράς έχει εξής  «Ο Γκέραλτ της Ρίβια, ένας μεταλλαγμένος κυνηγός τεράτων, παλεύει να βρει την θέση του σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι συχνά αποδεικνύονται πιο μοχθηροί από τα τέρατα. Όταν όμως το πεπρωμένο τον σπρώχνει προς μία παντοδύναμη μάγισσα και μία νεαρή πριγκίπισσα με ένα επικίνδυνο μυστικό, οι τρεις αυτοί καλούνται να βρουν τον δρόμο τους στην ολοένα και πιο ασταθή Ήπειρο».

Οι φίλοι της λογοτεχνίας του φανταστικού και των video games γνωρίζουν καλά τον Γκέραλτ της Ρίβια, τον κυνηγό τεράτων που πρωταγωνιστεί στα βιβλία του Αντρζέι Σαπκόφκσι (του Πολωνού Τόλκιν, όπως τον αποκαλούν) και στη best seller σειρά βιντεοπαιχνιδιών «The Witcher» (ο Γητευτής στα ελληνικά).

Η πρώτη σεζόν της σειράς θα έχει οκτώ επεισόδια και καταφθάνει στο Netflix στις 20 Δεκεμβρίου. Θυμίζουμε ότι το Netflix έχει ήδη ανακοινώσει ότι η επική σειρά έχει πάρει το πράσινο φως και για δεύτερη σεζόν.

[via]