|

iOS 17: Αλλάζει ριζικά το Control Center των iPhone  

 

Το iOS 17 θα αποκαλυφθεί από την Apple στις 5 Ιουνίου μέσα από το Worldwide Developer Conference (WWDC) και όπως έχουμε μάθει μέσα από φήμες τις τελευταίες εβδομάδες, δε θα είναι μια τεράστια αναβάθμιση. Δηλαδή κατά πάσα πιθανότητα δε θα φέρει τόσα πολλά χαρακτηριστικά, όπως είδαμε το 2022 με το iOS 16. Ωστόσο, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε τώρα μια νέα αναφορά που λέει ότι το επερχόμενο update θα αλλάξει ριζικά ένα σημαντικό “κομμάτι” του iPhone.

Όπως μεταφέρει το MacRumors εκτός από σημαντικές αλλαγές για τη βελτίωση της απόδοσης των τηλεφώνων, η Apple πρόκειται να αλλάξει ριζικά το Control Center. Αυτή η λειτουργία έφτασε στα iPhone πριν από σχεδόν 10 χρόνια, με την άφιξη του iOS 7 και είδε και μια σημαντική βελτίωση με το iOS 11. Ωστόσο, σύμφωνα με διάφορες πηγές, το καλοκαίρι θα δείτε την πλήρη ανανέωση του Control Center, χωρίς ωστόσο να έχει αποκαλυφθεί κάτι άλλο πέρα από αυτό.

Μέσα από το Control Center, οι χρήστες των iPhone μπορούν να κλείσουν ή να ανοίξουν το Wi-Fi και το Bluetooth της συσκευής, να έχουν γρήγορη πρόσβαση στην αυξομείωση της έντασης και της φωτεινότητας κ.α.

Θα αλλάξουν τα εικονίδια μόνο; Προς το παρόν δε γνωρίζουμε, αλλά θα το μάθουμε πολύ σύντομα μέσα από το WWDC 23.

Πριν από μερικές μέρες είχε κυκλοφορήσει μία φήμη που έλεγε ότι κάποια πολύ σημαντικά iPhone μοντέλα δε θα λάβουν το iOS 17. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Προς το παρόν μιλάμε για φήμες και αναφορές και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια την Apple. Το iOS 16 είχε αποκαλυφθεί στο WWDC πέρυσι το καλοκαίρι και το ίδιο αναμένεται να γίνει και με το iOS 17.

[via]