|

Nέα Over The Top υπηρεσία από την Cosmote TV


Εμπορικά διαθέσιμη είναι η νέα Over Τhe Τop (OTT) υπηρεσία της Cosmote TV, για τηλεοράσεις και φορητές συσκευές, που αλλάζει τον τρόπο που οι χρήστες παρακολουθούν τηλεοπτικά προγράμματα.

Με τη νέα υπηρεσία οι συνδρομητές απολαμβάνουν όλο το premium περιεχόμενο της πλατφόρμας (90 ψηφιακά κανάλια, 16 κανάλια Cosmote Sport, Cinema και History, αποκλειστικό αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο, ντοκιμαντέρ και πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές), μέσω προσωποποιημένων προτάσεων, που διαμορφώνονται –με τη χρήση artificial intelligence- με βάση τις προτιμήσεις και τις συνήθειές τους.

Η streaming πλατφόρμα της Cosmote TV είναι η πρώτη στην Ελλάδα και μία από τις λίγες διεθνώς, που συνδυάζει το on demand περιεχόμενο με το ζωντανό πρόγραμμα των linear και των ελεύθερων καναλιών. Επίσης, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά παρέχεται 4K περιεχόμενο, μέσα από το κανάλι Cosmote Sport 4K, που φιλοξενεί επιλεγμένα αθλητικά γεγονότα.

Η OTT υπηρεσία είναι προσβάσιμη -για νέους συνδρομητές- μέσα από Wi-Fi Android TV Box, ως εφαρμογή για φορητές συσκευές (tablets, smartphones) και μέσω browser για PCs/laptops, ενώ πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και ως app για Smart TVs (πχ. Samsung, LG, Sony). Διαθέτει φρέσκο μενού και εύκολο για τον χρήστη περιβάλλον πλοήγησης, προσαρμοσμένο στο μέγεθος κάθε οθόνης και στις ιδιαιτερότητες κάθε συσκευής, καθώς και πιο εύκολο τρόπο εύρεσης του περιεχομένου.

Οι συνδρομητές της νέας υπηρεσίας, μπορούν να δημιουργήσουν ξεχωριστά προφίλ, πχ για όλα τα μέλη της οικογένειάς τους, ενώ υπάρχει και ειδικό μενού για μικρά παιδιά, με φιλικό περιβάλλον, αλλά και περιορισμούς ως προς την πρόσβαση σε περιεχόμενο. Οι συνδρομητές μπορούν να αποκτήσουν την OTT υπηρεσία της Cosmote TV, με μια πληθώρα επιλογών:

• Συνδυαστικά με τα προγράμματα Cosmote Double Play, για ολοκληρωμένες υπηρεσίες ίντερνετ, σταθερής τηλεφωνίας και τηλεόρασης.

• Με ένα από τα τέσσερα πακέτα συμβολαίου Cosmote TV Over The Top από 8 ευρώ/μήνα (Entry Pack, Cinema Pack, Sports Pack, Full Pack) που παρέχονται με δωρεάν Android TV Box.

• Με τα ευέλικτα πακέτα Cosmote TV ΟΤΤ Mini Packs, που διατίθενται -χωρίς δέσμευση- μεμονωμένα ή συνδυαστικά (Cinema Pack, Sports Pack, Documentaries Pack, Kids Pack, Greek Channels Pack), αλλά και το Cosmote TV Sports Daily Pass, για πρόσβαση στα κανάλια Cosmote Sport για 24 ώρες.

Η νέα streaming υπηρεσία παρέχει τη δυνατότητα για ταυτόχρονη θέαση περιεχομένου σε έως δύο συσκευές. Σύντομα θα υπάρχει δυνατότητα και για download και play offline, ώστε ο χρήστης να μπορεί πχ να παρακολουθεί μία ταινία ή σειρά χωρίς πρόσβαση στο Internet.

Η υπηρεσία μπορεί να αποκτηθεί μέσα από το δίκτυο καταστημάτων Cosmote και Γερμανός, το 13888 και το cosmote.gr, ενώ -σύντομα- τα Cosmote TV OTT Mini Packs και το Sports Daily Pass θα είναι διαθέσιμα για αγορά και μέσα από το MyCosmote app.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το: https://www.cosmote.gr/cosmotetv/cosmotetv-ott.