|

Το iOS 13.2.2 διορθώνει το πρόβλημα του multitasking


Η Apple κυκλοφόρησε το ενημερωμένο iOS 13.2.2 το οποίο έρχεται με μία διόρθωση bug που ανάγκαζε τις εφαρμογές που έτρεχαν στο παρασκήνιο, να κλείνουν πολύ γρηγορότερα από το συνηθισμένο.
Αυτό το bug όμως είχε αντίκτυπο και στη συμπεριφορά του multitasking αφού όταν ο χρήστης εναλλασσόταν μεταξύ των εφαρμογών του, αυτές δεν αποθήκευαν τις ενέργειες του.
Για παράδειγμα όταν το multitasking γινόταν μεταξύ του Safari και YouTube, ο διάσημος browser της Apple επαναφόρτωνε την τελευταία σελίδα που έβλεπε ο χρήστης ενώ το YouTube έχανε το σημείο στο οποίο είχε γίνει παύση του βίντεο. Το θέμα αυτό έχει επίσης διορθωθεί και στην έκδοση iOS 13.3 η οποία μπήκε στη φάση beta την τελευταία εβδομάδα, δείχνοντας την αμεσότητα της Apple ακόμη και σε ενημερώσεις οι οποίες είναι διαθέσιμες για ένα μικρό ποσοστό χρηστών.
Το ενημερωμένο λειτουργικό σύστημα της Apple iOS 13.2.2 διορθώνει επίσης και δύο άλλα προβλήματα που προέκυψαν με τα iPhones. Το ένα έχει να κάνει με την προσωρινή απώλεια σήματος κινητής τηλεφωνίας, λίγο μετά από μία ολοκληρωμένη κλήση ενώ το άλλο αφορούσε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας τα οποία ήταν προσωρινά μη διαθέσιμα. Μάλιστα το πρόβλημα με τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, εμφανιζόταν ακόμη και σε περιπτώσεις που το iPhone είχε δυνατό σήμα με όλες τις μπάρες γεμάτες. 
Η Apple σημειώνει ακόμη ότι το iOS 13.2.2 διορθώνει ένα πρόβλημα με τη φόρτιση το οποίο σχετιζόταν με αξεσουάρ της YubiKey ενώ ξεκαθαρίζει και ένα άλλο θέμα το οποίο προκαλούσε κάποια κρυπτογραφημένα S/MIME μηνύματα να μην μπορούν να διαβαστούν μεταξύ λογαριασμών Exchange. 
Η τελευταία ενημερωμένη έκδοση του iOS και iPadOS 13.2.2 είναι ήδη διαθέσιμη για κατέβασμα

[via]