|

Download Linux Mint 18 Sarah


Διαθέσιμες είναι εδώ και δύο ημέρες οι τελικές εκδόσεις του Linux Mint 18, Cinnamon και Mate σύμφωνα με ανακοίνωση του επικεφαλής της ομάδας ανάπτυξης της δημοφιλούς Linux διανομής.


Η νέα έκδοση του Linux Mint μπορεί να εγκατασταθεί ως update MONO σε συστήματα που τρέχουν ήδη τη beta της διανομής. Αργότερα μέσα στο μήνα, η αναβάθμιση θα γίνει διαθέσιμη και για χρήστες του Linux Mint 17.3, ωστόσο επισημαίνεται ότι η διαδικασία, λόγω των εις βάθος αλλαγών που έχει υποστεί το λειτουργικό σύστημα, δεν θα είναι το ίδιο ασφαλής με παλαιότερα.


Υπενθυμίζεται σε όσους έχετε ήδη εγκατεστημένη την παλαιότερη έκδοση και δεν έχετε προβλήματα να μην βιαστείτε στο να προχωρήσετε άμεσα στην εγκατάστασή του Linux Mint 18 καθώς όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις δίνουμε πάντα αρκετό χρόνο έτσι ώστε  να μπορέσουν να μαζευτούν τα όποια bug της νέας διανομής.

Όσοι τώρα θέλετε να την δοκιμάσετε δεν έχετε απλά παρά να προχωρήσετε σε καθαρή εγκατάσταση του Linux Mint 18 με τον κλασικό τρόπο κατεβάζοντας τα αρχεία .iso της επιλογής σας από το παρακάτω link:

Download: Linux Mint 18 Sarah