|

[How To] Παρακάμψτε τους περιορισμούς εγκατάστασης του Google Play


Δεν είναι λίγοι οι χρήστες Android που δεν μπορούν να εγκαταστήσουν από το Google Play νέες εφαρμογές, είτε λόγω παλαιότητας είτε λόγω ασυμβατότητάς ελέω χαμηλής χωρητικότητας RAM στην συσκευή τους.

Τι γίνεται όμως με αυτούς που έχουν παρακάμψει τους όποιους περιορισμούς είτε με εγκατάσταση custom ROM είτε με μεταφορά του εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου στην SD τους και θέλουν να δοκιμάσουν εφαρμογές που υπό άλλες συνθήκες δεν θα ήταν συμβατές.

Την λύση έρχεται να μας την δώσει το Real APK Leecher όπου, εισάγοντας τα στοιχεία της συσκευής σας στο Google Play έχετε με δυο κλικ όποια εφαρμογή επιθυμείτε στην επιφάνεια του υπολογιστή σας και κατ' επέκταση με ένα απλό copy paste και install στην συσκευή σας.

Το Real APK Leecher είναι γραμμένο σε Java, είναι Portable εφαρμογη και δεν απαιτεί εγκατάσταση και είναι διαθέσιμη τόσο για Linux όσο και Windows.

Install Java

Φυσικά προϋποθέτει να έχετε την Java η ακόμα καλύτερα το openJDK εγκατεστημένο στο σύστημα σας προκειμένου να δουλέψει.
Αν έχετε Ubuntu, Mint και παράγωγες διανομές, μπορείτε να το εγκαταστήσετε με την παρακάτω εντολή μέσω terminal:

sudo apt-get install openjdk-7-jdk

Εναλλακτικά οι χρήστες windows μπορούν να κάνουν την εγκατάσταση από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Real APK Leecher

Από την στιγμή που εγκαταστήσατε την JAVA, η χρήση του Real APK Leecher είναι πολύ απλή, απλά βάζετε email και το ID της συσκευής σας (κατεβάστε για αυτό τον σκοπό το Device ID) επιλέγετε χώρα και φάκελο που θέλετε να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και αυτό ήταν από την λίστα με τις εφαρμογές που θα σας εμφανίσει, κάντε δεξί κλικ σε όποια επιθυμείτε και επιλέξτε ποια θέλετε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.

Από εκεί και πέρα μπορείτε πολύ εύκολα να την εγκαταστήσετε στην συσκευή σας .

Download: Real APK Leecher