|

Download: Latest Chrome 15.0.874.102



Στην 15η σταθερή έκδοση έφτασε ο Chrome της Google, με αρκετές αλλαγές στην εμφάνιση του, όπως αυτή του New Tab όπου επιτρέπει στον χρήση την παραμετροποίηση του με εφαρμογές και αγαπημένες ιστοσελίδες, επίσης θα βρείτε δύο αντίστοιχα tabs στο κάτω μέρος του ενώ κάτω δεξιά υπάρχει σύνδεσμος για τις σελίδες που έκλεισαν πρόσφατα.

Η επανασχεδίαση του New Tab έρχεται μαζί με την αντίστοιχη αλλαγή στο Chrome Web Store, το οποίο εμπλουτίστηκε από άποψη γραφικών. Στο Chrome Web Store έχουν προστεθεί βίντεο σχετιζόμενα με τις εφαρμογές, screenshots και παρουσιάσεις των εφαρμογών συνδεδεμένες με το Google+ του συντάκτη.

Ο Chrome 15 έρχεται μαζί με 11 διορθώσεις κενών ασφαλείας οι οποίες θεωρήθηκαν υψηλής σημασίας. Κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν είναι: URL bar spoofing, cross-origin policy violations, use-after-free προβλήματα καθώς και κενό ασφάλειας σχετιζόμενο την V8. Επίσης προστέθηκε ασφάλεια απέναντι στις επιθέσεις "Beast", αν και η Google σημείωσε πως ο Chrome δεν επηρεάζεται άμεσα από τέτοιες επιθέσεις.

Download: Chrome 15.0.874.102

[via]