|

Download: Destinator 8 (0.20.21.1)



Για το Destinator 8 σας έχω ξαναμιλήσει και παλαιότερα αλλά σήμερα ήρθε η ώρα να πάρετε και από κοντά μια γεύση από αυτό.

Βλέπετε το Destinator v8.0.20.21.1 NEUU είναι εδώ και ήδη οι πρώτες του εκδόσεις έχουν γίνει από εχθές leaked στις "σκοτεινές" (και όχι μόνο) γωνιές του διαδικτύου.

Το καλό είναι ότι όπως και στο προηγούμενο έτσι και σε αυτό, οι ήδη register users του Destinator 7 μπορούν να το ενεργοποιήσουν αυτόματα, μιας και απ' ότι λέγεται δέχεται τους κωδικούς χωρίς κανένα πρόβλημα και από ότι συζητιέται ακόμα ένας τρόπος ενεργοποίησης είναι η μεταφορά της υπάρχουσας άδειας σε άλλη συσκευή από το site της Destinator.

Όσοι λοιπόν έχετε ήδη register το Destinator 7 δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε… προσοχή όμως γιατί δεν είχε by default τις Ελληνικές φωνές της μιας και μοναδικής Joannita’s και δεν θα έχετε Ελληνικές οδηγίες πλοήγησης.

Παρόλα αυτά για όσους θέλουν να ασχοληθούν και βαριούνται να περιμένουν μέχρι να διορθωθούν τα παραπάνω και επίσημα (λέμε τώρα... γιατί ας είναι καλά οι χρήστες της NGi) έχουν γίνει copy paste από τον φάκελο Greek του Destinator 7 οι Ελληνικές Οδηγίες Πλοήγησης στον φάκελο Voices\Greek του Destinator 8 όπου και θα πρέπει να τις μετονομάσετε μία - μία σύμφωνα με την ονοματολογία των αγγλικών voices που βρίσκονται στον φάκελο Voices/All του 8.



Μέσα στο παρακάτω αρχείο έχει ενσωματωθεί και το ini αρχείο το οποίο είναι υπεύθυνο για το Ελληνικό μενού, επίσης όσοι αντιμετωπίσουν πρόβλημα με την ανίχνευση του GPS δεν έχουν παρά να πάνε στο \Storage Card\Destinator\UserData και στο αρχείο GPSTMC.ini να δηλώσουν την πόρτα και την ταχύτητα τους GPS τους.

edit1. Special thanks to terios & e13894 from .thegreekz.com

για να εχετε quit - exit button θα πρέπει να ανοίξετε με το notepad το Menu.ini Destinator\Skin\All\Menu.ini

και στο

[Frame0.TBButton0]
;ButtonText = IDS_MENU_BUTTON_EXIT_DESTINATOR
;ButtonAction = EXIT
;ButtonBitmap = MENU_EXIT_DEST

να αφαιρέσετε τα ερωτηματικά: ; για να γίνει έτσι....

[Frame0.TBButton0]
ButtonText = IDS_MENU_BUTTON_EXIT_DESTINATOR
ButtonAction = EXIT
ButtonBitmap = MENU_EXIT_DEST


ΕΠΙΣΗΣ

Όσοι δεν έχετε σήμα gps θα πρέπει να προσθέσετε στο Destinator.ini και στο GPSTMC.ini τις πόρτες και το baud rate της συσκευής σας (δέστε ποιες είναι με τα αντίστοιχα ini του destinator7) όπως στο παρακάτω παράδειγμα....

OUTE_OPTION=0
AVOID_U_TURN=1
PORT=2
BAUD_RATE=4800
PROTOCOL=2
GPS_DEVICE=GPS
USE_TOLL_ROADS=0
USE_FERRY_ROADS=1
USE_HW=0
USE_GATED_ROADS=0


Προσοχή!! Όλα τα παραπάνω προσφέρονται για εκπαιδευτικούς σκοπούς και μόνο, θα πρέπει να γίνουν από έμπειρους και ήδη εγγεγραμμένους χρήστες Destinator 7 και αφού πρώτα έχουν πάρει backup της συσκευής τους..

Download: Destinator v8_MLS_Greek_(Greek Users)
Download: Destinator v8.0.20.21.1 NEUU (Foreign users)