|

Ο Mark Webber στη γέφυρα Ρίου-Αντιρίου με την RB1

Ένα πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα θέαμα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι πιστοί της Formula 1 βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Ύστερα από αρκετές διαβουλεύσεις με κύριο γνώμονα την ασφάλεια, οι διοργανωτές και η διοίκηση της Γέφυρα A.E. βρήκαν τη χρυσή τομή και τελικά η παρθενική βόλτα μονοθεσίου στα εδάφη της Ελλαδίτσας έγινε πραγματικότητα.


Tα περάσματα της RB1 στην Γέφυρα Ρίου-Αντιρίου

Η Red Bull είναι η πρώτη που «ρίχνει γέφυρες» για τη διεξαγωγή ενός Grand Prix στη χώρα μας και ειδικά στην περιοχή της Πάτρας και στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειες διοργανώθηκε και αυτή η ξεχωριστή επίδειξη. Οι πρωταγωνιστές ήταν δύο: ο επίσημος οδηγός της RBR, Mark Webber και η RB1, που μαζί έκαναν τρεις βόλτες και 1 "ντόνατ" που έστειλαν στα ουράνια το πλήθος κόσμου που είχε βρεθεί στο Αντίρριο.


Το "Ντόνατ"

Για την ιστορία η Red Bull Racing έχει πραγματοποιήσει ανάλογες εκδηλώσεις σε πόλεις όπως η Κωνσταντινούπολη, το Σάο Πάολο και το Άμπου Ντάμπι. Από του χρόνου, και στις τρεις αυτές πόλεις θα διεξάγεται γκραν πρι της Formula 1

Ο Mark Webber αγωνίζεται από φέτος στην Red Bull Racing. Έχει συμμετάσχει σε 93 γκραν πρι, ανέβηκε μία φορά στο βάθρο ενώ έχει στο ενεργητικό του 69 βαθμούς.