|

Τα Apple TV και AirPlay 2 διαθέσιμα σε όλα τα μοντέλα Smart TV της Samsung


H Samsung ανακοίνωσε ότι εκτός από το AirPlay 2, όλες οι φετινές Smart TV της –καθώς και επιλεγμένα περσινά μοντέλα- υποστηρίζουν το ολοκαίνουριο Apple TV.
Χάρη στο αναβαθμισμένο λογισμικό τους, οι τηλεοράσεις της Samsung θα προσφέρουν υποστήριξη στο Apple TV σε περισσότερες από 100 χώρες και στο AirPlay 2 σε 176 χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι ιδιοκτήτες τηλεοράσεων Smart TV της Samsung μπορούν απλά να επιλέξουν το εικονίδιο του Apple TV από το περιβάλλον χρήστης για να αποκτήσουν πρόσβαση στη λίστα τους στο iTunes με τα αγαπημένα τους τηλεοπτικά προγράμματα, σειρές και ταινίες και να περιηγηθούν σε περισσότερους από 100.000 τίτλους, διαθέσιμους προς αγορά ή ενοικίαση, ακόμα και σε ανάλυση 4K HDR για άψογη ποιότητα εικόνας. Οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, μπορούν να εγγραφούν με συνδρομή στα κανάλια του Apple TV, μέσω της εφαρμογής, να πληρώνουν μόνο για το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει και να το παρακολουθούν on demand απευθείας από την εφαρμογή.
Οι χρήστες της πλατφόρμας Smart ΤV της Samsung θα μπορούν επίσης από το Φθινόπωρο, και όταν λανσαριστεί, να απολαύσουν τη νέα συνδρομητική υπηρεσία Apple TV+ μέσω της εφαρμογής Apple TV. Με την υποστήριξη επίσης του χαρακτηριστικού Airplay 2, οι χρήστες θα μπορούν να αναπαράγουν εύκολα βίντεο και περιεχόμενο απευθείας από το iPhone, το iPad ή τον υπολογιστή Mac στις νέες –αλλά και σε παλαιότερες επιλεγμένες- τηλεοράσεις της Samsung. Σύμφωνα με την Νοτιοκορεάτικη εταιρεία, το Apple TV θα λειτουργεί απρόσκοπτα με τις υπηρεσίες των Smart τηλεοράσεων της Samsung, όπως το Universal Guide, το Bixby και το Search, δημιουργώντας μια εμπειρία σταθερής ποιότητας σε όλη την πλατφόρμα της Samsung.
Τα μοντέλα Smart TV της Samsung είναι:
  • Samsung FHD/HD 4, 5 Series (2018)
  • Samsung QLED 4K Q6, Q7, Q8, Q9 Series (2018 & 2019)
  • Samsung QLED 8K Q9 Series (2019)
  • Samsung The Frame Series (2018 & 2019)
  • Samsung The Serif Series (2019)
  • Samsung UHD 6, 7, 8 Series (2018 & 2019)
[via]