|

Novaflix: Το Νetflix της Forthnet


Η δημοφιλής υπηρεσία ταινιών και σειρών Netflix σημειώνει μεγάλη επιτυχία και στην Ελλάδα, κάτι σίγουρα που θα φέρει αλλαγές και στο Ελληνικό συνδρομητικό τηλεοπτικό τοπίο. Από τους δορυφόρους οι Έλληνες πάροχοι περιεχομένου ίσως περάσουν στο καλώδιο και στο δίκτυο, όπως το Νetflix.

Mε εφαρμογές για τις συσκευές μας, τηλεοράσεις και κινητά, θα μπορούμε να έχουμε τα πακέτα της Nova και του Cosmote εύκολα και απλά παντού.
Αυτό σημαίνει, για παράδειγμα το Novaflix της Forthnet ή όπως ονομαστεί η υπηρεσία της Cosmote, θα πρέπει να αναπτύξει εφαρμογές για τις πλατφόρμες των τηλεοράσεων της LG, της Samsung αλλά και των κατασκευαστών Android TV που είναι οι Sony, Philips, TCL κ.α.Κατά το ίδιο σκεπτικό θα πρέπει να υπάρχουν apps και για τα Blu-ray player, τα home cinema πακέτα, τα set-top box κ.λ.π. 

Όλα αυτά θα αλλάξουν το συνδρομητικό ΤV τοπίο στην Ελλάδα, ενώ αργότερα ίσως έρθουν και άλλες υπηρεσίες από το εξωτερικό όπως η Amazon ή το συνδομητικό YouTube. Έτσι μαζί όλες οι παραπάνω αλλά και οι Wind Vision και Vodafone ΤV, θα δώσουν στον Έλληνα τηλεθεατή πιο πολλές επιλογές και ο ανταγωνισμός ρίξει τις τιμές/μήνα.

Πάντως θα θέλαμε οι νέες υπηρεσίες να έχουν περιεχόμενο σε UHD HDR και ήχο Dolby Atmos.

Ήδη η Novaflix έχει δημιουργήσει site.



[via]