|

Τέλος η δωρεάν διάθεση των Windows 10 από τον Δεκέμβριο



Όσοι δεν έχουν ακόμα αναβαθμίσει στη νεότερη έκδοση του λειτουργικού, μάλλον θα πρέπει να βιαστούν.

Η Microsoft έχει πάψει εδώ και αρκετούς μήνες να παρέχει επίσημα τη δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης σε Windows 10 από παλαιότερα λειτουργικά της, ωστόσο είναι ακόμα εφικτό κάποιος να πραγματοποιήσει το σχετικό upgrade.

Η δωρεάν αναβάθμιση είναι ακόμα διαθέσιμη για χρήστες που αξιοποιούν τις βοηθητικές τεχνολογίες, ωστόσο πρακτικά ο καθένας μπορεί να επωφεληθεί της συγκεκριμένης προσφοράς, αφού δεν θα ελεγχθεί από την εταιρεία.
Είναι βέβαιο ότι η Microsoft γνωρίζει για το παραπάνω “παραθυράκι”, όμως μέχρι σήμερα δεν φάνηκε να δίνει ιδιαίτερη σημασία στο γεγονός ότι πολλοί επιλέγουν αυτόν τον παράτυπο τρόπο αναβάθμισης.
 
Τα πράγματα όμως θα αλλάξουν σύντομα, αφού από τις 31 Δεκεμβρίου η σχετική προσφορά θα αποσυρθεί και έτσι όσοι έχουν μείνει στα Windows 7 και 8.1 θα πρέπει να πληρώσουν για να αποκτήσουν τα Windows 10.Αν λοιπόν θέλετε να μεταβείτε στο νεότερο λειτουργικό σύστημα της εταιρείας χωρίς κόστος, τότε θα πρέπει αναγκαστικά να χρησιμοποιήσετε αυτό τον “πλάγιο” τρόπο – και μάλιστα σύντομα. Πώς; Αρκεί να επισκεφθείτε αυτή την ιστοσελίδα και να κάνετε κλικ στο "Upgrade Now".

[via]