|

[How to] Fix Facebook White Screen of Death


Δεν είναι λίγοι οι χρήστες που από το μακρινό 2011 παραπονούνται για ενα ενοχλητικότατο bug του προσφιλούς Facebook γνωστό και ως Facebook White Screen of Death όπου και αντί να δουν την σελίδα τους στο FB λαμβάνουν μια μεγαλοπρεπέστατη λευκή σελίδα αντί αυτής.

Τα αίτια έχουν αποδοθεί στα cookies στον εκάστοτε browser και όλα τα συναφή σε τοπικό επίπεδο χρήστη, κάτι που όμως δεν είναι σωστό καθώς σε διαφορετικές συσκευές με διαφορετικούς browsers έχουν ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα.

Aν κάνετε μια απλή αναζήτηση θα δείτε πολλές και διάφορες λύσεις με προσφιλέστερη αυτή του να γυρίσετε το account σας σε developer mode κάτι που πλέον δεν λειτουργεί.

Όσοι λοιπόν έχετε αυτό το ενοχλητικότατο bug για να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας στην σωστή του κατάσταση δεν έχετε παρά να πληκτρολογήσετε https://beta.facebook.com/  αντί του κλασσικού www.facebook.com και ο λογαριασμός θα επανέλθει στην κανονική του κατάσταση.

Το πως και το γιατί σε αυτή την περίπτωση μένει αναπάντητο και σίγουρα ο πλέον υπεύθυνος να το απαντήσει είναι ο ηλεκτρονικός κολοσσός που ονομάζεται Facebook.