|

Nέος εξωτερικός της Toshiba φορτίζει smartphone


Ο Τομέας Personal Storage της Toshiba Electronics, ανακοίνωσε τη διάθεση της συσκευής "CANVIO for Smartphone", που μπορεί να λειτουργήσει ως λύση backup για το smartphone σας, καθώς και ως powerbank, φορτίζοντας το.

Ο CANVIO for Smartphone δημιουργεί αντίγραφα και φορτίζει το συνδεδεμένο τηλέφωνο με μια χρήση, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες απολαμβάνουν ηρεμία, σώζοντας σημαντικά προσωπικά δεδομένα όπως φωτογραφίες, videos, μουσική, έγγραφα και επαφές. Τα backups δημιουργούνται αυτόματα κάθε φορά που το smartphone συνδέεται, χωρίς την ανάγκη παρέμβασης του χρήστη και αφότου έχει ενεργοποιήσει τη λειτουργία σε Android app.

Εκτός από τη φόρτιση και τη δημιουργία αντιγράφων του smartphone, ο CANVIO for Smartphone επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται δεδομένα μέσω των τηλεφώνων τους χρησιμοποιώντας την σχετική συνοδευτική εφαρμογή. Επίσης η συσκευή μπορεί να απλοποιήσει το set-up νέων smartphones προσφέροντας μία εύκολη λύση στη μεταφορά δεδομένων από ένα παλιό τηλέφωνο με λίγα taps.

Για τους χρήστες PC, ο CANVIO for Smartphone μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν εξωτερικός σκληρός δίσκος, αποθηκεύοντας αρχεία μέσω διασυνδέσεων USB Type-A και USB Type-C. Επιπλέον μπορεί να διανεμηθεί μέσω πολλαπλών συσκευών, επιτρέποντας σε πολλαπλούς χρήστες να επωφεληθούν από το backup δεδομένων και να μοιράζονται δεδομένα.

Ο CANVIO for Smartphone διαθέτει ένα λιτό, κομψό, κυκλικό λευκό περίβλημα και έχει χωρητικότητα 500 GB. Η συσκευή κυκλοφορεί με AC adapter, USB 2.0 Micro-B cable, USB 2.0 Type-C cable και USB Micro-B - Type-A adapter.

[via]