|

Καλή Χρονιά


Το 2016 φεύγει αφήνοντας ανεξίτηλα τα σημάδια του στην ζωή μας. Δυστυχώς για ακόμη μια χρονιά δεν άλλαξε τίποτα, οι δυσκολίες που ζούμε όχι μόνο δεν ξεπεράστηκαν αλλά προστέθηκαν ακόμα πιο σκληρές για εμάς και τους γύρω μας, με φίλους να "φεύγουν" και εχθρούς να παραμονεύουν καρτερικά.

Σε μια Ελλάδα που καταρρέει οι ευχές για το νέο χρόνο δεν έχουν να κάνουν με το αν θα είναι ειρηνικός ή καλύτερος από αυτόν που φεύγει αλλά αν θα είναι πιο υποφερτός και αν θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Δυστυχώς από ότι φαίνεται αυτή η κρίση που κάθε τέτοια ημέρα εδώ και τόσα χρόνια μνημονεύεται σε αυτό το blog δεν έχει τελειωμό και κάθε χρονιά που περνά απλά μας βυθίζει ακόμα περισσότερο στην απελπισία και την υποταγή.

Για αυτό λοιπόν για αυτή την χρονιά εκτός από την Υγεία που την θεωρώ δεδομένη θα σας ευχηθώ κάτι διαφορετικό να έχετε πάντα ανοιχτή την αγκαλιά σας και ορθάνοικτη σκέψη και καρδιά, γιατί ζωή είναι πολύ λίγη για να την χαραμίζετε σε δυσβάσταχτες σκέψεις δώστε σημασία σε αυτούς που αγαπάτε και κάντε την κάθε στιγμή να αξίζει...

Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το 2017!