|

Samsung: Τώρα εκρήγνυνται και τα πλυντήρια της

Τεράστιο πλήγμα για την εταιρεία: Ανακαλεί 2,8 εκατ. πλυντήρια!

Ένα ακόμα χτύπημα έρχεται για την εταιρεία Samsung αυτή τη φορά από τον τομέα των ηλεκτρικών της συσκευών. Μετά τα κινητά που εκρήγνυνται τώρα σειρά έχουν τα… πλυντήρια!
Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα αποσύρει από την αμερικανική αγορά 2,8 εκατ. πλυντήρια που γεμίζουν από πάνω καθώς υπήρξαν αναφορές ότι 730 αυτά εξερράγησαν προκαλώντας μάλιστα εννέα τραυματισμούς! Συγκεκριμένα, σε όλες τις περιπτώσεις εξερράγη το καπάκι τους καθώς από ένα κατασκευαστικό λάθος δεν ήταν τοποθετημένη σωστά η ασφάλεια του.
Το πρόβλημα αφορά 34 διαφορετικά μοντέλα πλυντηρίων της Samsung που γεμίζουν από πάνω τα οποία πωλήθηκαν από τον Μάρτιο του 2011 έως τον Νοέμβριο του 2016.
Η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα επισκευάσει δωρεάν ή θα αντικαταστήσει όλα τα πλυντήρια που είναι πιθανό να έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα και ζητά συγγνώμη για την αναστάτωση. Επιπλέον, σε ορισμένους πελάτες θα δώσει ένα ποσό για την αγορά καινούργιου πλυντηρίου ακόμα και άλλης μάρκας, ενώ θα αποζημιώσει πλήρως όσους αγοραστές απέκτησαν το πλυντήριό του μέσα στις τελευταίες 30 μέρες.

[via]