|

To ελληνικό gadget που κατακτά τις παραλίες του πλανήτη



Το BOXaki ένα ελληνικό gadget που επιτρέπει στους λουόμενους να κλειδώνουν τα προσωπικά τους είδη και να βουτάνε στην θάλασσα χωρίς το φόβο της κλοπής, κατακτά τις οργανωμένες παραλίες του πλανήτη!

Από την Τουρκία ως την Ολλανδία και από την Ισπανία ως το Μαϊάμι. 

Μάλιστα η εταιρεία που το εμπνεύστηκε είναι η ίδια που έχει βγάλει στην αγορά τις μοναδικές αδιάρρηκτες κλειδαριές. (Διαβάστε εδώ λεπτομέρειες)

Η ιδέα είναι απλή αλλά τόσο χρήσιμη. Είναι ένα κουτί ασφαλείας προσωπικών αντικειμένων, το οποίο τοποθετείται στον ιστό κάθε ομπρέλας θαλάσσης και το οποίο λειτουργεί με  ηλεκτρονική κλειδαριά με ψηφιακό κλείδωμα.

Συγχρόνως είναι πολύ εύχρηστο, γιατί δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις ένα κλασικό κλειδί για να το ανοίξεις, αλλά ένα ελαφρύ, ηλεκτρονικό βραχιόλι, το οποίο είναι αδιάβροχο και ανοίγει το ΒΟΧΑΚΙ με μία κίνηση ενός δευτερολέπτου, φέρνοντας το σε επαφή με την ψηφιακή κλειδαριά.

Η τόσο καινοτόμος ιδέα, από ότι πληροφορηθήκαμε, γεννήθηκε στο ‘σατανικό’ μυαλό του εφευρέτη της, όταν ο ίδιος έπεσε θύμα κλοπής των προσωπικών του αντικειμένων σε παραλία της Αττικής.

Το BOXaki αναγάγει τη διαφήμιση του λογότυπου ή brand μιας εταιρίας σε νέα επίπεδα αναγνωρισιμότητας. Κι αυτό διότι ο άψογος σχεδιασμός και οι τέσσερις ευρύχωρες επιφάνειες του BOXaki λειτουργούν ως μικροί πίνακες διαφήμισης, μεταμορφώνοντας το διαφημιζόμενο προϊόν σε λαμπρή διασημότητα προβάλλοντάς το καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου στους πελάτες της παραλίας

QRCODE: Η τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων HFRFID στην οποία βασίζεται η ψηφιακή κλειδαριά του. Το BoXaki, επιτρέπει τη διενέργεια σύνδεσης του επιχειρηματία/χορηγού με τα κινητά τηλέφωνα των λουομένων μέσω QRcode αποστέλλοντας μηνύματα για διαγωνισμούς ή events τόσο κατά τη θερινή περίοδο όσο κι όλο το χρόνο. Με τον τρόπο αυτό, η επιχείρηση διατηρεί την επαφή με τους πελάτες της.

PROMO: Λόγω της ευρύχωρης έξι (6) λίτρων χωρητικότητας του BOXaki, δίδεται η ευκαιρία στον χορηγό να προωθήσει ως «έκπληξη» προς τους εν δυνάμει νέους πελάτες του, ένα νέο προϊόν ή απλά έναν κατάλογο ή έντυπο με πληροφορίες για τις δραστηριότητες της εταιρίας του.

SafeLiving έχει αναπτύξει ένα μοναδικό ψηφιακό κλειδί, ειδικά σχεδιασμένο για το ΒΟXaki που λειτουργεί με HF-RFID (αναγνώριση Ραδιοσυχνότητας) και το οποίο επιπλέον περιλαμβάνει ηχητικές ενδείξεις.

Το ψηφιακό αυτό κλειδί κατασκευάζεται υπό τη μορφή σπιράλ βραχιολιού και είναι φτιαγμένο από ελαφρύ και διαφανές PVC. Επισημαίνουμε ότι είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό σε όλα τα χτυπήματα. Κάθε βραχιόλι για λόγους καλής οργάνωσης φέρει αρίθμηση με χάραξη laser.

Το BOXaki ξεκλειδώνει με μία απλή κίνηση αφής του ειδικού βραχιολιού δίχως να χρειάζεται να βγει από τον καρπό του πελάτη.

[via]