|

Η Mozilla ανακοινώνει τον Firefox 45

Firefox-True-Colors

O Mozilla Firefox 45 είναι εδώ και φέρνει μερικά νέα ενδιαφέροντα στοιχεία, όπως είναι η διαμοιρασμός καρτελών μέσα από το Hello.
H νέα έκδοση του δημοφιλούς browser της Mozilla είναι διαθέσιμη για συστήματα με λειτουργικό σύστημα Windows, Mac, Linux και Android. Οι παρόντες χρήστες του Firefox μπορούν να κάνουν την αναβάθμιση αυτόματα, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να τον δοκιμάσουν για πρώτη φορά μπορούν να τον βρουν δωρεάν στο Firefox.com και στο Google Play Store.
Όσοι επικοινωνούν μέσω του Firefox Hello, μπορούν να διαμοιραστούν τις καρτέλες που βλέπουν, όταν για παράδειγμα καλείται κάποιος να συνομιλήσει μαζί σας μέσα από την υπηρεσία chat του Firefox, αυτόματα θα μπορεί να δει την καρτέλα που έχετε εκείνη τη στιγμή ανοιχτή στον browser.
Από την άλλη μεριά στις εκδόσεις του Firefox για Windows, Mac και Linux δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα της ομαδοποίησης καρτελών, στοιχείο που σύμφωνα με τη Mozilla δεν φαίνεται να έχει μεγάλη απήχηση στους χρήστες του Firefox.
Τα tab groups που είχε δημιουργήσει κανείς στις προηγούμενες εκδόσεις του Firefox γίνονται αυτόματα bookmarks στη νέα έκδοση, ενώ στην έκδοση του Firefox για Android εμφανίζεται μία υπενθύμιση για τη λήξη υποστήριξης στο Android Honeycomb, για όσους χρήστες το χρησιμοποιούν ακόμα.

[via]