|

iOS 9.3: Ίσως θέλετε να αναβάλετε το upgrade σε iPad 2




Το iOS 9.3 φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά, περισσότερη ασφάλεια και μερικά bugs στους χρήστες της Apple. Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά του iOS 9.3 είναι το ενδιαφέρον Night Shift mode, η καλύτερη και ευρύτερη υποστήριξη ομιλίας μέσω Wi-Fi, αλλά και ενημερώσεις ασφαλείας.
Ταυτόχρονα με τα παραπάνω, το iOS 9.3 φέρνει και μερικά προβλήματα στους χρήστες του και συγκεκριμένα για αυτούς του iPad 2. H αναβάθμιση στη νέα έκδοση χαρακτηρίζει τη συσκευή ως «useless». Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή δεν ενεργοποιεί τον εαυτό της συνδεόμενη με τους servers της Apple. Υπό κανονικές συνθήκες αυτό γίνεται μέσα σε δευτερόλεπτα μετά τη σύνδεση της στο δίκτυο.
Με την αναβάθμιση σε iOS 9.3 τα iPad 2 φαίνεται να μην είναι σε θέση να συνδεθούν με τους servers της Apple, ενώ χρήστες κάνουν λόγο για το error message που εμφανίζεται.

Μια λύση που αναφέρεται για πρόβλημα είναι το recovery mode και η επανεγκατάσταση εξαρχής του iOS 9.3, μία διαδικασία που είναι «διπλή δουλειά» και ίσως να μην νιώθουν ευχάριστα όλοι με την εκτέλεση της.

[via]