|

ΟΤΕ TV: Ξεκίνησε το νέο κανάλι VIASAT HISTORY


Δελτίο Τύπου:
Πρεμιέρα έκανε την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016 στον ΟΤΕ TV το νέο κανάλι με ντοκιμαντέρ VIASAT HISTORY, το οποίο είναι αφιερωμένο στην παγκόσμια ιστορία και τις μεγάλες ανακαλύψεις της ανθρωπότητας.

Με 24ωρο πρόγραμμα, το ευρωπαϊκής ταυτότητας VIASAT HISTORY προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση για όσους αγαπούν την ιστορία, με ποιοτικά ντοκιμαντέρ και εκπομπές που φέρουν την υπογραφή επιστημονικών ομάδων και ειδικών για μία σύγχρονη ματιά στα ιστορικά γεγονότα.

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν την ευκαιρία να δουν γεγονότα ιστορικής σημασίας να έρχονται στο φως μέσα από σειρές όπως το Forbidden History, το Ancient Black Ops, το WWII Air Crash Detectives, το The Vikings και το The Great Underground War. Οι εκπομπές έχουν ως πυρήνα αμφιλεγόμενα γεγονότα της ανθρώπινης ιστορίας, θησαυρούς, συνωμοσίες, εξαφανισμένους πολιτισμούς, πολέμους, καταστροφές, αλλά και εθνοτικές ομάδες όπως οι Βίκινγκ, που μέχρι σήμερα εξακολουθούν να προσελκύουν το ενδιαφέρον.

Το VIASAT HISTORY αφού ξεκίνησε να εμφανίζεται στους τηλεοπτικούς δέκτες στις σκανδιναβικές χώρες, έχει πλέον παρουσία σε πολλές χώρες της Ευρώπης και της Αφρικής και αποτελεί εγγύηση για την παρουσίαση τεκμηριωμένων ιστορικών, πολιτισμικών και κοινωνικών γεγονότων.

Με 10 κανάλια ντοκιμαντέρ, εκ των οποίων τα 7 σε υψηλή ευκρίνεια, ο ΟΤΕ TV προσφέρει ένα ολοκληρωμένο και ποιοτικό μπουκέτο για όλη την οικογένεια, ενώ από τις 22 Ιανουαρίου θα προστεθεί και το νέο κανάλι OTE HISTORY, που θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στην ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό.

Για την MTG

Η MTG World είναι ένας διεθνής οργανισμός στον τομέα της ψυχαγωγίας, που είναι υπεύθυνος για την παραγωγή 24 καναλιών με ντοκιμαντέρ, ταινίες και αθλητικά σε πάνω από 47 χώρες από όλο τον κόσμο. Απευθύνεται σε περισσότερους από 100 εκατομμύρια συνδρομητές.

Σημειώνεται ότι από 1/1/2016 σταματά η μετάδοση του καναλιού History Channel HD.