|

Tripsleep: Για ξέγνοιαστο ύπνο στα Μ.Μ.Μ. χωρίς να χάσετε τη στάση


Ξέγνοιαστο ύπνο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς προσφέρει η εφαρμογή Tripsleep που είναι πλέον διαθέσιμη ,για free downloading, στο Google Play Store και στο App Store.
Η εφαρμογή αυτή απευθύνεται σε όσους θέλουν να κοιμηθούν στα Μ.Μ.Μ. και λειτουργεί ως εξής: ο χρήστης εισάγει τη διεύθυνση που κατευθύνεται και σε μια χιλιομετρική απόσταση μακριά από τον προορισμό του, το application Tripsleep τον ξυπνάει, διασφαλίζοντας του έτσι το ότι θα κατέβει στη στάση που επιθυμεί.
H ιδέα του Tripsleep app "γεννήθηκε" στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό ”Startup Bus”, όπου εκτός από του να κλέψει τις εντυπώσεις, κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στο “Milestones Competition” ανάμεσα σε 54 ομάδες από χώρες όπως η Γερμανία και η Αγγλία. Αυτή δεν ήταν η μοναδική ευρωπαϊκή διάκριση αφού η εφαρμογή προκρίθηκε και διαγωνίστηκε και στους πανευρωπαϊκούς προημιτελικούς του “Get in the ring”. Ακόμα βραβεύτηκε και στο διαγωνισμό “Επιχειρηματικής Καινοτομίας” του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Η ομάδα του Tripsleep αποτελείται από 5 μέλη. Τον CEO και Founder Γιάννη Μπάτα, τον υπεύθυνο επικοινωνίας Γιάννη Καζαντζή, τους προγραμματιστές για IOS και Android Γιώργο Μπούμη και Κωνσταντίνο Ρέππα αντίστοιχα και την UI/UX Designer Ειρήνη Κάστη. Προτεραιότητα της ομάδας του Tripsleep είναι η δημιουργία μιας εφαρμογής εύκολη στη χρήση που θα ανανεώνεται συνεχώς σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών της.
H εφαρμογή Tripsleep μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα Μ.Μ.Μ. συμπεριλαμβανομένου και του Μετρό.

[via]