|

Διαρροή φωτογραφιών του Samsung Galaxy S7

samsung galaxy s7 01

To Samsung Galaxy S7 είναι σταθερή πηγή φημολογίας στο Διαδίκτυο και τώρα κυκλοφορούν φωτογραφίες του νέου μοντέλου. 
Μπορεί το Samsung Galaxy S7 να αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του με πλήρη επισημότητα στο επερχόμενο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, αλλά τώρα το νέο μοντέλο αποκαλύπτεται σε μια σειρά φωτογραφιών που έχουν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο. Στις φωτογραφίες φαίνεται ότι το Samsung Galaxy S7 θα είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές χρωματικές επιλογές, ενώ εκτιμάται ότι για να φαίνεται η συσκευή λεπτή στις άκρες θα υπάρχει μία ελαφριά κυρτότητα στην οθόνη.

samsung galaxy s7 02

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S7, οι πληροφορίες το θέλουν να έχει διαστάσεις 143.4 x 70.8 x 6.9 χιλιοστά, με οθόνη διαγωνίου 5.1 ιντσών, τεχνολογίας Super AMOLED, με ανάλυση 1440 x 2650 pixels, ενώ στη θέση του επεξεργαστή αναμένεται να βρίσκεται ο Qualcomm Snapdragon 820, o οποίος θα έχει οχταπλό πυρήνα.
Το Android 6.0 Marshmallow θα είναι το λειτουργικό σύστημα, ενώ η μνήμη RAM θα είναι στα 4GB. Η πίσω κάμερα αναμένεται να είναι 20 Megapixel, με την μπροστινή να είναι στα 8 Megapixel. H μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 3500 mAh, με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο να είναι 16, 32 και 64 GB, με την επέκταση microSD να υποστηρίζεται.

[via]