|

Κλήση ταξί Uber μέσω Facebook Messenger


facebook messenger uber 01
Η υπηρεσία ταξί Uber συνεργάζεται με το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο στο πλανήτη με εργαλείο τον Facebook Messenger. 
Μέσα από την εφαρμογή Facebook Messenger θα μπορεί κανείς να καλεί έναν οδηγό Uber για να μεταφερθεί όπου το επιθυμεί. Το κάλεσμα ταξί θα μπορεί να γίνει απευθείας, χωρίς να είναι απαραίτητο να εγκαταλείψει κανείς το Facebook Messenger, ενώ δεν θα είναι ανάγκη να κατεβάσει κάποιος την ειδική εφαρμογή του Uber.
facebook messenger uber 02
H υπηρεσία Uber on Facebook messenger θα ξεκινήσει να δοκιμάζεται και αργότερα θα διατεθεί στο ευρύτερο κοινό, αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και αργότερα και σε άλλες περιοχές του κόσμου, σύμφωνα με το Reuters.
Ένα ενδιαφέρον στοιχείο της επιλογής του Uber μέσω Messenger είναι ότι σε μία ομαδική συνομιλία, μπορεί ένας χρήστης να μοιράζεται με τους άλλους τον χάρτη της διαδρομής που κάνει, για λόγους ασφαλείας ή για να τους δείξει ότι όντως ακολουθεί την προδιαγεγραμμένη διαδρομή.
Το Facebook έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό να εφαρμόζει την στρατηγική του να εμπλουτίζει τις υπηρεσίες του Messenger με διάφορα στοιχεία όπως είναι η συνεργασία με το Uber, ή η δυνατότητα αποστολής χρημάτων μεταξύ των χρηστών του. Ήδη, μια ακόμα υπηρεσία ταξί, το Lyft έχει ανακοινώσει ότι θα είναι διαθέσιμη μέσω του Facebook Messenger.

[via]