|

Αδιάβροχο το επόμενο iPhone 7;


iphone 7 waterproof

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για το iPhone 7 κάνουν λόγο για την πιθανότητα της αδιάβροχης κατασκευής του από την Apple. 
Μπορεί η Apple να μην σχολιάζει τις σχετικές φήμες, κατά την πάγια τακτική της, αλλά -όπως τονίζει το BGR- ήδη το iPhone 6S είχε μεγαλύτερη αντοχή στο νερό από οποιοδήποτε άλλο iPhone, επομένως δεν είναι απίθανο το σενάριο που θέλει την Apple να παρουσιάζει ένα εντελώς αδιάβροχο iPhone 7.
Η Apple έχει καταθέσει κατά καιρούς μια σειρά από αιτήσεις ευρεσιτεχνίας για την προστασία των συσκευών της, με κύριο μέλημά της τις εσωτερικές θύρες, για τις οποίες θέλει να διασφαλίσει την στεγανότητά τους κάτω από όλες τις συνθήκες. Για το BGR θεωρείται βέβαιο ότι όλες αυτές οι τεχνολογίες θα πάρουν σάρκα και οστά στο επόμενο iPhone 7.
Το Business Insider τονίζει ότι η Apple αναπτύσσει μία διάταξη ελαστομερούς υλικού που θα κλείνει τις θύρες αφότου αφαιρείται ένα βύσμα, προκειμένου να διατηρείται ασφαλές από υγρά το εσωτερικό του iPhone 7. H αίτηση ευρεσιτεχνίας της Apple έχει τον τίτλο Electronic Device With Hidden Connector. Είναι άγνωστο ακόμα το εάν όλες αυτές οι ευρεσιτεχνίες θα εφαρμοστούν στο επόμενο iPhone, αλλά το σίγουρο είναι ότι η Apple θα κινείται ολοένα και περισσότερο προς την κατεύθυνση της διατήρησης της στεγανότητας των συσκευών της.
[via]